kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ο 92,9 Kiss συμμετέχει στο Glass House 2018

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου στην επιλογή της μουσικής.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Glass House Project “We Play your wish!” σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ολλανδίας.

Ο 92,9 Kiss δίνει το «παρών», το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, από τις 14:00 ως τις 15:50, με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου στην επιλογή της μουσικής.

 

  • Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στηρίζουμε έμπρακτα την ενίσχυση του έργου του ΚΥΑΔΑ (Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων).
  • Την Παρασκευή συγκεντρώνουμε τρόφιμα και το Σάββατο χρήματα, μέσα από ένα διήμερο που περιλαμβάνει DJ set από αγαπημένους Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
  • Φέτος τα Χριστούγεννα, η Αθήνα μεταμορφώνεται σε πόλη των αγγέλων με ένα πρόγραμμα που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών, ένα εντυπωσιακό και πολύ πρωτότυπο jukebox φτιαγμένο από… γυαλί θα ταξιδέψει και θα οδηγήσει τη γιορτινή διάθεση του κοινού στα ύψη παρέα με αγαπημένους DJs και ραδιοφωνικούς σταθμούς με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου.

Ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν και καλούν το κοινό για δεύτερη χρονιά να συναντήσει το Glass House Project «Weplayyourwish» στην πλατεία Συντάγματος.

Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι για λίγο – ή και περισσότερο - άγγελοι και, στηρίζοντας το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, συγκεντρώνουμε στην πλατεία Συντάγματος είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, υγρά μαντηλάκια για τα χέρια, σαμπουάν κ.ά.) και ό,τι σχετίζεται με παιδιά όπως, βρεφικό γάλα, κρέμες κ.ά. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα πάντα χρήσιμα τρόφιμα μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, ρύζι, χυμούς, όσπρια, τσάι κ.α.).

 

Το κοινό μπορεί να υποστηρίζει το έργο του ΚΥΑΔΑ προσφέροντας το ποσό που επιθυμεί στον τραπεζικό λογαριασμό:

  • Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ.: 064/480000-15
  • IBAN: GR7701100640000006448000015

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker