kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Κοινωνική Ντουλάπα SKIP γιορτάζει LIVE με τον 92.9 ΚISS

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Κοινωνική Ντουλάπα του SKIP γιορτάζει μαζί με τον 92.9 KISS. 

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, η Ελένη Νικολάου και ο Αλέξανδρος Μυριώτης εκπέμπουν ζωντανά για το Breakfast Show και τον 92.9 Kiss, από την πλατεία του σταθμού ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 με την καλύτερη 90s To Now μουσική !

Από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί, φέρε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι για να πλυθούν με απορρυπαντικά Skip και να διατεθούν καθαρά σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, μέσα από τον οργανισμό της Fabric Republic

Σας περιμένουμε !

To Skip εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια φροντίζει και αναζωογονεί τα ρούχα μας. 

Aπό σήμερα κάνει ένα ακόμη βήμα για την προστασία του πλανήτη μας.

Μέσα από τη νέα πρωτοβουλία «Κοινωνική Ντουλάπα Skip» μας καλεί να δώσουμε στα ρούχα μας δεύτερη ζωή ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. 

Τα ρούχα που θα συλλέγονται από τις Κοινωνικές Ντουλάπες Skip θα πλένονται με απορρυπαντικο Skip και η Fabric Republic θα τα διαθέτει, καθαρά και ξεδιαλεγμένα, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.  

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, το Skip συνεργάστηκε με γνωστούς street artists για να δημιουργήσει πρωτότυπες urban αισθητικής Κοινωνικές Ντουλάπες σε σχήμα T-shirt, που θα είναι τοποθετημένες της σε συγκεκριμένες περιοχές στην Αττική.

Γίνε κι εσύ μέρος της αλυσίδας και βοήθησε το Skip να ανακυκλώσει ακόμα περισσότερα ρούχα και να ντύσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους πηγαίνοντας ρούχα που δεν χρειάζεσαι πια στην πλησιέστερη Κοινωνική Ντουλάπα Skip.

 

 

Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker