kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Billy Elliot The Musical

Θέατρο Παλλάς, Mε την υποστήριξη του Kiss 92,9.
Text Size:
  • A
  • A
  • A

billyeliot.jpg

Billy Eliot στο θέατρο Παλλάς
Billy Eliot στο θέατρο Παλλάς
By
KISS 929

Billy Elliot The Musical

στο Θέατρο Παλλάς

Με την υποστήριξη του Kiss 92,9
 

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για το μιούζικαλ μέσα από όλες τις εκπομπές του Kiss 92,9.

Δηλώστε συμμετοχή για το διαγωνισμό στο σάιτ του Kiss 92,9 στην κατηγορία Win On Kiss (ΕΔΩ).

 

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με την πρωτότυπη μουσική του Elton John στο Παλλάς.

Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Ψυχογιός και Τιτίκα Στασινοπούλου μαζί με τρία ταλαντούχα αγόρια, τρεις διανομές που θα ενθουσιάσουν το ελληνικό κοινό στο ρόλο του Μπίλι Έλιοτ.

Η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού που μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση, ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Όλα ξεκινούν το 1984 όταν η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας.

Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένειά του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Ένα μιούζικαλ τρυφερό που παρά τη σκληρή πραγματικότητα κάνει τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν τα αληθινά τους αισθήματα και να δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς, σεβασμού στη διαφορετικότητα και ελευθερίας έκφρασης. Ο Μπίλι Έλιοτ είναι ένας μαχητής των ονείρων και αποδεικνύει ότι ακόμα κι αν ο κόσμος γύρω μας καταρρέει, όταν υπάρχει πίστη, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας.

Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Ψυχογιός και η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Παίζουν Με Αλφαβητική Σειρά:
Σταύρος Βόλος, Μαρία Γεροδήμου, Αλεξάνδρα Γρηγορίου, Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, Πέτρος Ιωάννου, Παναγιώτης Μαλικούρτης, Γιάννης Μάνιος, Θοδωρής Μπουζικάκος, Βασίλης Μυλωνάς, Θεμιστοκλής Παυλής, Ορέστης Πετούα, Γιάννης Πλιάκης, Χρήστος Σμυρνής, Γιάννης Τσουμαράκης, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Χατζηδημητρίου, Ορφέας Χατζησπύρου.

  • Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης

  • Μουσική: Elton John

  • Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου

  • Σκηνικά-κοστούμια: Εύα Νάθενα

  • Ενορχήστρωση-Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλλος

  • Φωνητική διδασκαλία: Λία Βίσση

  • Απόδοση στίχων: Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

 

ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Κέντρο, Τηλ: 210 3213100

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker