kiss-logo
Now playingHUMAN RAG'N'BONE MAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Άντρες Έτοιμοι για Όλα

H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Άντρες Έτοιμοι για Όλα

στο θέατρο Λαμπέτη

Mε την υποστήριξη του Kiss 92,9.

 

Η παράσταση που αποτέλεσε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στην απόδοση και σκηνοθεσία, ενώ σπουδαίοι νέοι κωμικοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα.

Από τον Οκτώβριο και πάλι στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη για 4η χρονιά.

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από αρκετά και διαφορετικά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Η απελπισία τους αυτή οδηγεί έναν φούρναρη (Κώστας Ευρυπιώτης), έναν καφετζή (Κώστας Αποστολάκης), έναν ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), έναν δημοτικό υπάλληλο (Μάνος Παπαγιάννης) και έναν σπουδαστή (Πάρης Σκαρτσολιάς) να γίνουν στρίπερ.

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους Μαρία Φιλίππου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Κορινθίου, Νικολέτα Καρρά και Πηνελόπη Πλάκα, αντιστοίχως.

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή της γνωστής μας παράστασης, στο ίδιο θέατρο, με νέα διανομή.

Συντελεστές:

Απόδοση - Σκηνοθεσία παράστασης: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά ηθοποιών: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια ηθοποιών: Χαρά Μποτσιβάλη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Κλούβα

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Αποστολάκης, Τόνι Δημητρίου, Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέτα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πηνελόπη Πλάκα, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου.
 

Θέατρο Λαμπέτη

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106

Αμπελόκηποι

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker