kiss-logo
Now playingWHEREVER YOU WILL GO CALLING
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας - Eυχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

O Kiss 92,9 συμμετείχε μεταδίδοντας ζωντανά το πρόγραμμα του από το περίπτερο της ΟΠΑΠ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Kiss 92,9 ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος μετέδωσε όλη την ατμόσφαιρα του Κλασσικού και Αυθεντικού Μαραθωνίου από το περίπτερο της ΟΠΑΠ στο χωριό των Χορηγών από τις 08:00πμ έως τις 12:00 μμ.

Στο μικρόφωνο ήταν ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου.

Η ΟΠΑΠ με την εφαρμογή Διαδρομή Προσφοράς μέσω του Kiss 92,9 προσκαλούσε τον κόσμο να έλθει στο περίπτερο και να κάνει ένα απλό check – in δωρεάν στην εφαρμογή.

Για κάθε check – in, η ΟΠΑΠ πρόσφερε χρήματα για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού».

Κορίτσια και αγόρια της ΟΠΑΠ κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους χιλιάδες του κόσμου που πέρασαν από το περίπτερο της ΟΠΑΠ και τους παρότρυναν με τα tablets στα χέρια να κάνουν check-in στην εφαρμογή Διαδρομή Προσφοράς, ενέργεια δωρεάν την οποία η ΟΠΑΠ μετέτρεπε σε χρήματα.

Επίσης μέσα στο περίπτερο, η ΟΠΑΠ είχε tablets και ο κόσμος που ερχόταν ανέβαζε χιουμοριστικά βίντεο ( gif ) για κάθε ένα από τα οποία η ΟΠΑΠ προσφέρει 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

Εκατοντάδες ακροατών μας βρεθήκατε κοντά μας, σας ευχαριστούμε. Φωτογραφηθήκαμε, σας ακούσαμε, περάσαμε όλοι υπέροχα και πάνω απ’όλα γευτήκαμε τη χαρά της προσφοράς για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, τα υπέροχα λόγια σας και για το ότι είστε κοντά μας.

Μέχρι την επόμενη συνάντηση μας απολαύστε την Καλύτερη Μουσική του Σήμερα και τα Αγαπημένα του Χθες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker