kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss. Τελευταίες εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τα 10χλμ! Μη χάσετε την ευκαιρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss
 

Τελευταίες εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τα 10χλμ! Μη χάσετε την ευκαιρία!
 

Νέο ρεκόρ συμμετοχών για τη διοργάνωση φέτος με πάνω από 60.000 εγγραφές σε όλους τους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας της νέας εποχής, η οποία σηματοδοτείται με το νέο διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα και τη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου 10χλμ το απόγευμα του Σαββάτου 09 Νοεμβρίου.

Ειδικά για το Μαραθώνιο Δρόμο πάνω στην αυθεντική διαδρομή το όριο των 20.000 συμμετοχών (νέο ρεκόρ συμμετοχών) θα συμπληρωθεί πολύ άμεσα, αφού λιγότερες από 300 εγγραφές είναι πλέον διαθέσιμες για τον εν λόγω αγώνα της φετινής διοργάνωσης ο οποίος καταγράφει εντυπωσιακή αύξηση στις συμμετοχές δρομέων από το εξωτερικό.

Εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκριση των δρομέων στην πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να μεταφέρει τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ το απόγευμα του Σαββάτου στις 9 Νοεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 17.00, αυξάνοντας το όριο εγγραφών σε 12.000. Περίπου 500 εγγραφές παραμένουν διαθέσιμες και για αυτόν τον αγώνα και πλέον τα χρονικά όρια στενεύουν ιδιαιτέρως για όσους έχουν καθυστερήσει την υποβολή της εγγραφής τους.

Ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί και ένας μεγάλος ενιαίος πια Αγώνας Δρόμου 5χλμ το πρωί μόνο.

Αν σκέφτεστε να συμμετάσχετε είτε στον Μαραθώνιο Δρόμο (42.195μ.) είτε στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και δεν θέλετε να χάσετε αυτή την παγκόσμια αθλητική γιορτή, προλάβετε και εγγραφείτε τώρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.

Τρέξτε στο Μεγαλύτερο 5άρι της Ελλάδας!
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

 

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Μαραθωνίου Αθήνας μεγαλώνει και σας καλεί να γίνετε μέρος του.

Το αγωνιστικό διήμερο του Αυθεντικού Μαραθωνίου επέτρεψε την αύξηση των ορίων εγγραφής 60.000 και πλέον δρομέων στους αγώνες του Μαραθωνίου Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, λίγο πριν την τελική ευθεία, ο ενιαίος Αγώνας Δρόμου 5χλμ, με νέο ονομαστικό χορηγό το πρόγραμμα ZERO WASTE FUTURE της Coca-Cola, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί (ώρα εκκίνησης: 8:15πμ) θα «αγγίξει» το όριο των 20.000 εγγραφών, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ για τη διοργάνωση, αλλά και τη χώρα, όσον αφορά αγώνες δρόμου 5χλμ.

Λίγες μόνο θέσεις έχουν απομείνει! Μην χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Αγώνα Δρόμου 5χλμ που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Σας προτρέπουμε να παρακινήσετε τους αγαπημένους φίλους και τα μέλη της οικογένειά σας να αναλάβουν ενεργό ρόλο τη μέρα του αγώνα και να συμμετάσχουν στο Εθελοντικό Πρόγραμμα του Μαραθωνίου Αθήνας!

Η προσφορά μας κάνει πιο χαρούμενους και ένα λεπτό του χρόνου σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφείτε και να γίνετε μέρος της συνεχώς εξελισσόμενης, δυναμικής και εκτεταμένης οικογένειας εθελοντών μας!

Υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας στο Πρόγραμμά Εθελοντισμού του Μαραθωνίου Αθήνας ΕΔΩ!

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού, τις δράσεις και τα τελευταία νέα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

  • Η επίσημη εφαρμογή του Μαραθωνίου Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένη!
  • Κατεβάστε Δωρεάν την εφαρμογή ΕΔΩ.

 

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν δωρεάν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic» (διαθέσιμη σε iOS & Android).

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες-χρηστικές πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, σημαντικά σημεία του 5ημερου προγράμματος του ΑΜΑ, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

 

Διαβάστε ΕΔΩ τις τεχνικές οδηγίες για τους αγώνες του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου

Βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει ΟΛΟΥΣ τους κανονισμούς και τις σημαντικές πληροφορίες για την ημέρα του αγώνα και ετοιμαστείτε για την.. αυθεντική σας εμπειρία!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker