kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Από 8 έως 29 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του 92,9 Kiss...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020
Από 8 έως 29 Νοεμβρίου
Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss
 

Η ματαίωση του Μαραθωνίου Αθήνας για το 2020 είναι δυστυχώς ένα γεγονός που λυπεί όχι μόνο τον  ΣΕΓΑΣ ως διοργανωτή, αλλά και το σύνολο της δρομικής κοινότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο αγώνας «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός – 2020 Virtual Έκδοση» ή αλλιώς «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020» θα πραγματοποιηθεί 08 έως 29 Νοεμβρίου 2020, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πάρουν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα.

 

  • Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί για συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση, και λαμβάνοντας υπόψη την αυστηροποίηση οδηγιών για την ατομική άθληση σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε την παράταση των εγγραφών στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου. 
  • Κατ’ εξαίρεση, και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εγγραφές θα είναι δυνατές μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους στην εφαρμογή της διοργάνωσης, Athens Marathon and Half (2020 Virtual Athens Marathon) μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου.

Ημέρας Έναρξης: 08 Νοεμβρίου 2020 & Ημέρα Λήξης: 29 Νοεμβρίου 2020.

Η εξέλιξη του αγώνα σε διάστημα 15 ημερών σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να τρέξει την απόσταση της επιλογής του οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού αυτού διαστήματος επιθυμεί ή να τρέξει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς, ώστε να βελτιώνει τον χρόνο και υποβάλλοντας τα αποτελέσματά του να σκαρφαλώνει ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

Στόχος μας πάντα η Αυτοβελτίωση!

Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων του Μαραθωνίου Δρόμου, των 10χλμ ή των 5χλμ, και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί οποιαδήποτε μέρα από τις 08 έως τις 29 Νοεμβρίου τους εξυπηρετεί, ενώ έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά το χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Η εγγραφή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 περιλαμβάνει την αποστολή σε κάθε δρομέα ενός ιδιαίτερου αναμνηστικού μεταλλίου του virtual αγώνα, ενός επίσημου t-shirt της διοργάνωσης και του Διπλώματος Συμμετοχής στον αγώνα.  Τον προσωποποιημένο αριθμό συμμετοχής στον αγώνα θα τον λάβει ο κάθε δρομέας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του  ηλεκτρονικά στο email του.  
 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 προϋποθέτει χρήση της εφαρμογής του αγώνα. Κατεβάστε στην εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και επιλέξτε τον αγώνα “Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020”.

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 συνεπάγεται την εγγραφή του ενδιαφερομένου και την καταβολή από πλευράς του της συνδρομής συμμετοχής.

♦ Διαθέσιμες αποστάσεις:

  • Μαραθώνιος Δρόμος
  • Αγώνας 10χλμ
  • Αγώνας 5χλμ
  • Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες της μίας αποστάσεις, υποβάλλοντας διαφορετική εγγραφή για κάθε απόσταση.

 

♦ Διαδικασία συμμετοχής:

Βήμα 1: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και να επιλέξετε τον αγώνα Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020.

Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε smartphone ή smartwatch με οποιαδήποτε εφαρμογή καταγράφει τον χρόνο και την απόσταση που τρέχετε.

Βήμα 2: Υποβάλλετε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, θα λάβετε μέσω email τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα.

Βήμα 3: Επιλέξτε τη μέρα και την ώρα που θέλετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει, από τις 08 έως τις 22 Νοεμβρίου, το χρονικό διάστημα δηλαδή που διαρκεί ο αγώνας.

Βήμα 4: Την μέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας) βγάλτε μια φωτογραφία ή αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

Βήμα 5: Στείλτε τη φωτογραφία ή το αποτύπωμα (screenshot) πατώντας στο εικονίδιο “Submit Result” της εφαρμογής μας.

Βήμα 6: Δείτε στο τέλος της ημέρας τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων και τη δική σας κατάταξη στον αγώνα.

 

Συμμετέχουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε!

Απολαμβάνουμε έναν διαφορετικού τύπου Αγώνα!

 

Σημειώνεται ότι το κόστος της συνδρομής συμμετοχής στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020, περιλαμβάνει την  αποστολή με courier του σχετικού πακέτου συμμετοχής στον αγώνα (αναμνηστικό μετάλλιο, t-shirt, Δίπλωμα Συμμετοχής) και ανέρχεται στα 22,00€ για τους κατοίκους Ελλάδας και στα 32,00€ για τους κατοίκους άλλων χωρών (*η διαφορά αυτή είναι αποτέλεσμα του διαφορετικού κόστους για την αποστολή στο εξωτερικό του πακέτου συμμετοχής μετά τον αγώνα).

38os-banneraki-arxikis-bluzakia-550x170

Αποκτήστε πρώτοι το συλλεκτικό t-shirt του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020!

Μην χάσετε το ξεχωριστό adidas t-shirt της Ειδικής Virtual Έκδοσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2020!

Το νέο αυτό t-shirt συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο συμμετοχής, για όλους τους αγώνες, και θα αποσταλεί με την DHL στην ταχυδρομική διεύθυνση κάθε συμμετέχοντα μαζί με το μετάλλιο του αγώνα μετά το event.

Οι εγγραφές για τον Virtual Μαραθώνιο συνεχίζονται δυνατά, και μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή, να πάρετε μέρος και να προσθέσετε αυτό το t-shirt στην συλλογή σας!

Προχωρήστε με την εγγραφή σας ΕΔΩ

Η ενιαία εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ «Athens Marathon and Half» διατίθεται δωρεάν μέσω Google Play και App Store.

Μόλις την κατεβάσετε, επιλέξτε τον αγώνα 2020 Virtual Athens Marathon.

Σας θυμίζουμε πως θα πρέπει να διαθέτετε ήδη smartphone ή smartwatch με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που καταγράφει τον χρόνο και την απόσταση που τρέχετε, και μετά να ανεβάσετε τον χρόνο αυτό στη δική μας εφαρμογή, τις μέρες που εξελίσσεται ο αγώνας!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker