kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Fired Up Athens

Το δεύτερο Fired Up Athens πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 21:00, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το δεύτερο Fired Up Athens φέρνει ξανά κοντά κοινό και κεραμίστες, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Μαΐου, από τις 11:00 έως και τις 21:00, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης μέσα από επιλεγμένα από τους ίδιους κομμάτια.

Το πρώτο Fired Up Athens έβγαλε τους δημιουργούς από τα εργαστήρια όπου συνήθως τους βρίσκει κανείς χωμένους, ανάμεσα σε πηλούς, τροχούς, φούρνους, χρώματα, πινέλα, εργαλεία, σκόνη.

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής, μας παρουσιάζει δύο παράλληλες δράσεις.

Το Σάββατο, από τις 12:00 έως τις 16:00, θα γνωρίσουμε τη μακραίωνη παραδοσιακή τεχνική δημιουργίας θραψανιώτικου πιθαριού μέσα από μια επιτόπια επίδειξη στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη και την Κυριακή, η ομάδα Terratakia υποδέχεται μέσα από τέσσερα εργαστήρια, μικρούς κεραμίστες για να τους μυήσει στην τέχνη του πηλού.

Περισσότεροι από 60 δημιουργοί θα δώσουν το παρών για να μας παρουσιάσουν τα έργα τους, να μας λύσουν κάθε απορία για τις τεχνικές τους, την έμπνευσή τους, να κλείσουμε ραντεβού μαζί τους για να ανακαλύψουμε τα εργαστήριά τους και γιατί όχι, να δώσουμε τη δική μας προσωπική παραγγελία.

 

Fired Up Athens
6 & 7 Μαΐου 2023
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42
Είσοδος ελεύθερη.
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker