kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

3rd Athens Wine&Art Festival

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Νίκος Κεσσανλής
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
3rd Athens Wine&Art Festival
Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου
Εκθεσιακός χώρος Νίκος Κεσσανλής.
 

Γιατί το κρασί είναι τέχνη, δημιουργία και έκφραση, και έτσι πρέπει να παρουσιάζεται.

Το 3rd Athens Wine&Art Festival θα διεξαχθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου σε ένα μοναδικό χώρο 2.500 τ.μ., όπου κρασί και τέχνη θα συνυπάρξουν αρμονικά, όπως άλλωστε τους αρμόζει. Στον εκθεσιακό χώρο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΣΑΝΛΗΣ της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), Πειραιώς 256, δίπλα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, μικρού και μεσαίου μεγέθους οινοποιεία θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους, παράλληλα με σημαντικές δράσεις τέχνης.

Στο Athens Wine&Art Festival, θα βρείτε υπέροχα κρασιά σε ένα όμορφο εικαστικό περιβάλλον. Συγκεντρώνονται boutique οινοποιεία και αμπελώνες σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Aθήνας – τη σχολή Καλών Τεχνών.

Μπορείτε να συνομιλήσετε με οινοποιούς κι αμπελουργούς, να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας στυλ και να μάθετε γιατί σας αρέσουν. Επίσης να δοκιμάσετε επίσης κρασιά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού – εκατοντάδες σπάνια και ασυνήθιστα κρασιά από περισσότερες από δέκα οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας.

Συνοδευόμενοι από μια έκθεση με επιλεγμένα έργα από την συλλογή της ΑΣΚΤ, dj sets, εικαστικά δρώμενα, δημιουργική ενασχόληση των παιδιών και εκπαιδευτικά σεμινάρια προσφέρουμε ένα festival που σου εγγυόμαστε ότι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου!

  • Το Wine & Art Festival πραγματοποιείται: Σάββατο 21 και Κυριακή 22/10: 11:00 - 13:00 για τους επαγγελματίες & 13:00 - 20:00 για το κοινό

 

 

3rd Athens Wine&Art Festival
Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου
Εκθεσιακός χώρος Νίκος Κεσσανλής
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker