kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 14:00
Listen live on kiss

Alimos Classic Car Sunday 5

Το υπερθέαμα κλασικών αυτοκινήτων του Αλίμου, επιστρέφει την Κυριακή 26 Μαΐου
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Alimos Classic Car Sunday 5
Κυριακή 26 Μαΐου 2024
Τα κλασικά αυτοκίνητα επιστρέφουν στον Άλιμο!
 

Το πέμπτο και μεγαλύτερο, ωραιότερο, συναρπαστικότερο Alimos Classic Car Sunday έρχεται στις 26 Μαΐου, στον πιο μαγευτικό παραλιακό πεζόδρομο της πόλης μας.

Αν και πέμπτο, φέτος θα είναι το πρώτο International και θα είναι πλάι πλάι τα ωραιότερα αυτοκίνητα της χώρας μαζί με τα αντίστοιχα της Ευρώπης. Ατελείωτο θέαμα, χάζι, ήλιος, θάλασσα, μουσική. Το ωραιότερο παραλιακό car show στον κόσμο.

Με δωρεάν λαχεία, ένας τυχερός θα κερδίσει τη… Rolls Royce του δήμου Αλίμου, για μία Κυριακή, με σοφέρ και γεύμα για 4 άτομα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν διάφορα σουβενίρ όπως καπελάκια, κούπες, μπλουζάκια και αφίσες από το χώρο της εκδήλωσης.

Η λέξη «αδιαχώρητο» καταργείται πρακτικά, και έτσι τα 400 μέτρα του πεζόδρομου, πλάι στο κύμα, θα φιλοξενήσουν περισσότερα από 200 κλασικά αυτοκίνητα όλων των δεκαετιών και όλων των μοντέλων.

Στο ειδικό VIC (Very Important Car) τμήμα, πάνω σε ένα πλούσιο γρασίδι, φιλοξενούνται τα πιο σπάνια ιστορικά, παρέα όμως με αστραφτερές Ferrari, Jaguar και Lamborghini και άλλα μελλοντικά κλασικά, όλου του φάσματος όπου εντύπωση θα κάνουν επτά Lotus Elan και η συλλογή της εταιρίας Ariantique.

Το παρελθόν συναντάει το μέλλον, με το μοναδικό Izetta και το χαριτωμένο Fiat 500, πλάι στους σημερινούς ηλεκτροκίνητους απογόνους τους, ενώ μέτρα πιο κάτω ποζάρει αγέρωχος ο τηλεοπτικός σταρ Kit, επικεφαλής μίας εντυπωσιακής ομάδας αμερικανικών muscle cars όπου η νεολαία, κυρίως, θα θαυμάσει ανοιχτές τεράστιες Cadillac και επιβλητικές Stingray.

 

Την Κυριακή 26 Μαϊου λοιπόν, ο πεζόδρομος της παραλίας Αλίμου θα γεμίσει κλασικά αυτοκίνητα από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα έως και το σήμερα. 

Το event διοργανώνεται με τη συμβολή της ΦΙΛΠΑ, της ΟΡΚΑ, του ΣΙΣΠΑ, του ΣΔΙΟ, της ΕΛΚΑ, της Ελληνικής Λέσχης Fiat και άλλων Λεσχών της Αττικής.

  • Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν
  • Οδηγίες σχετικά με την τοποθεσία ΕΔΩ.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker