kiss-logo
Now playingFALLIN' ALICIA KEYS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Πρωτότυπα σάντουιτς & club sandwich με άλειμμα φέτας

Text Size:
  • A
  • A
  • A

Το κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι δημιουργεί πρωτότυπα σάντουιτς & club sandwich με άλειμμα φέτας

Με μια συνταγή που περνάει από γενιά σε γενιά, εδώ και ογδόντα χρόνια, παράγεται η φέτα του Τυροκομείου Κωσταρέλου.
Σκληρή, μέτρια ή μαλακή, φτιάχνεται από την καλύτερη πρώτη ύλη, με την τεχνογνωσία και την μέθοδο της παραδοσιακής τυροκόμησης.
Η εξαιρετική υφή της μαλακής φέτας όπως και η πλούσια γεύση της, την καθιστούν ιδανική ως άλειμμα στα νέα, πρωτότυπα σάντουιτς & club sandwich που θα βρείτε στο κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι.
Με ολόφρεσκο ψωμί και πρώτες ύλες από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς δημιουργήθηκαν συνταγές μοναδικής νοστιμιάς.
Τα νέα σάντουιτς προσφέρουν υψηλή ποιότητα και υπέροχη γεύση με εμπνευσμένα ταιριάσματα.
Με τη φρεσκάδα των λαχανικών, εκλεκτά αλλαντικά, χειροποίητες σάλτσες και την πλούσια γεύση των τυροκομικών Κωσταρέλου προτείνουμε:

  • Άλειμμα φέτας με μουστάρδα και εστραγκόν, σε μαύρη μπαγκέτα με κασέρι Τυρνάβου, μπριζόλα χοιρινή Δράμας, αγγούρι, τοματίνια και baby μιζούνα.

  • Άλειμμα φέτας με chutney κρεμμυδιού και μαύρης σοκολάτας, σε ψωμί brioche με γραβιέρα Κωσταρέλου με χαμηλά λιπαρά, χοιρινό ψητό Δράμας με βότανα, παντζαρόφυλλα και τοματίνια.

  • Άλειμμα φέτας με μαρμελάδα σύκου και λάδι τρούφας, σε ψωμί σταρένιο και ολικής άλεσης με τσαλαφούτι Κωσταρέλου, γαλοπούλα ψητή Δράμας, μουσταρδόφυλλα και μιζούνα στο πιο ξεχωριστό club sandwich που έχετε δοκιμάσει, το οποίο αποτελεί την απόλυτη πρόταση για ένα ελαφρύ γεύμα.

Τη μαλακή φέτα ζητήστε τη σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Τυροκομείου Κωσταρέλου.
Μαζί με τα εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών τα οποία θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων, φτιάξτε τις δικές σας συνταγές για σάντουιτς ή σνακ για το σπίτι ή το γραφείο.
Τα νέα σάντουιτς με άλειμμα φέτας μπορείτε να τα απολαύσετε στο κατάστημα Τυροκομείο Κωσταρέλου, έναν προορισμό για τις καθημερινές σας απολαύσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι που συνεχώς προσφέρει αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες.
Εναλλακτικά μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας ή να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά και να έρθουν στο χώρο σας μέσω της υπηρεσίας delivery που λειτουργεί καθημερινά.

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, Τηλ.210-72.59.000

www.kostarelos.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker