kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Codarts Jazz & Pop Auditions

Codarts Open Day in Athens
Text Size:
  • A
  • A
  • A

Ένα από τα κορυφαία μουσικά πανεπιστήμια της Ευρώπης, το κονσερβατόριο του Ρότερνταμ Codarts, έρχεται στην Ελλάδα!

Εδώ και αρκετά χρόνια τα κονσερβατόρια της Ολλανδίας αποτελούν την πιο ποιοτική αλλά και ρεαλιστική επιλογή για ανωτάτου επιπέδου μουσικές σπουδές (Bachelor, Master).

Πιο συγκεκριμένα, το Codarts αποτελεί έναν πόλο έλξης για ταλαντούχους μουσικούς από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Lab Music Education δημιουργεί μία γέφυρα επικοινωνίας με το Codarts και καθιστά πιο προσβάσιμη τη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων για τα τμήματα Jazz & Pop.

Για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία του οργανισμού θα πραγματοποιηθούν εισαγωγικές εξετάσεις (auditions) εκτός Ολλανδίας την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Lab | Music Education.

Με αυτήν την αφορμή το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 6 μμ στο ΙANOS CAFÉ (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί μία Open day ενημερωτική εκδήλωση για όσους αγαπούν τη μουσική και θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους σπουδάζοντας μουσική στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

O καθηγητής Ed Verhoeff και η διευθύντρια του jazz τμήματος Linda Bloemhard, θα μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα του Codarts και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις όλων, όσοι ονειρεύονται να σπουδάσουν μουσική στο φημισμένο κονσερβατόριο.

Στην εκδήλωση θα δοθούν επίσης πληροφορίες για τα προγράμματα προετοιμασίας που θα παρέχει από την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο το LAB υπό την αιγίδα του Codarts.

Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει ξεχωριστό event με τους μουσικούς των δύο οργανισμών να παίρνουν θέση στη σκηνή του Afrikana Jazz Bar (Ιεροφαντών 13 -συνέχεια οδού Κεραμεικού).
Μαζί τους οι Arrabna Project.

Μάθετε περισσότερα για τις εισαγωγικές εξετάσεις εδώ: https://www.labmusiceducation.gr/codarts
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Lab στο 2103839400 ή στο info@labmusiceducation.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Codarts: https://www.codarts.nl/en/ 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker