kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

L' Entrecôte, Café de Paris

Αυθεντική γαλλική κουζίνα στο Κολωνάκι...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αυθεντική γαλλική κουζίνα στο Κολωνάκι.

Gourmet Άφιξη, από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.
 

«Un peu de Paris»... από τις 8 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ + Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι, στο χώρο του πολύ γνωστού Yolenis, Greek Gastronomy Centre, Σόλωνος 9, Κολωνάκι, θα φιλοξενείται η γαλλική γαστρονομική κουλτούρα L' Entrecôte, Café de Paris.

Τα κατάφερε και πάλι, ο ταλαντούχος κύριος Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο γνωστός τραγουδιστής των Θρυλικών THE IDOLS, να φέρει αποκλειστικά και μόνο στο κέντρο της Αθήνας το αυθεντικό ιδιαίτερο μενού της γαλλικής κουζίνας, του L' Entrecôte, Café de Paris, διάσημο σε Παρίσι, Γενεύη, Λονδίνο και ... Κολωνάκι.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, οι φανατικοί οπαδοί των gourmet παριζιάνικων γεύσεων, ξανά-έρχονται καθημερινά στο Κολωνάκι για να αποθεώσουν το απίθανο, σιτευμένο Contre filet (Entrecôte).

Η διάσημη πλέον Sauce Café de Paris είναι έτοιμη και πάλι να τέρψει τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους διατηρώντας όμως τη μυστική της συνταγή.

Οι επώνυμοι φίλοι της κουζίνας του L' Entrecôte και του Βασίλη Κωνσταντινίδη θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον τις αγαπημένες τους charme deli επιλογές, αυτή τη φορά, δίπλα... στο σπίτι τους, στο κέντρο της Αθήνας και πουθενά αλλού.

 

Επιτέλους το ανέμελο, πολυσύχναστο στέκι της γαλλικής πρωτεύουσας θα ζωντανεύει ξανά και ξανά κάθε μέρα, μόνο στο Yolenis Σόλωνος 9, δημιουργώντας ένα νέο «life style fusion» με τις μοναδικές γεύσεις του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker