kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

TGI Fridays Summer edition

Νέο pop up store στο Varkiza Resort Yabanaki Beach...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

TGI Fridays™ Summer edition:

Νέο pop up store στο Varkiza Resort Yabanaki Beach!

 

Τα TGI Fridays σας πάνε παραλία! Το νέο pop up κατάστημα στο Varkiza Resort Yabanaki Beach είναι πλέον γεγονός και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με δροσερά cocktails και αγαπημένες Fridays™ γεύσεις!

Με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικού και την αμμουδερή ακτή της Βάρκιζας, τα TGI Fridays έχουν δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για απολαυστικά summer days & nights δίπλα στη θάλασσα.

Ανανεωμένες γεύσεις όπως τα πολύχρωμα Burritos, Quesadillas, Tacos και το homemade φρέσκο Guacamole θα σας κάνουν να αναφωνήσετε Viva la Mexico! Ζουμερά Burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και το δημοφιλές Jack Daniels® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce. Για όσους θέλουν snack παραλίας έχουν προστεθεί μοναδικά Wrappers με quinoa, κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Καθώς και δροσερές σαλάτες με υψηλή διατροφική αξία και εξίσου λαχταριστή γεύση.

 

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με τα εμπνευσμένα cocktails που ετοιμάζονται από τους έμπειρους Fridays™ bartenders, όπως το Caribbean Rum Punch ή το Spicy Pineapple Margarita, θα σας ταξιδέψουν στις ακτές της Καραϊβικής. Για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας γλυκά, γευστική έκπληξη αποτελεί το Pina Colada Cheesecake με γεύση Pina Colada!

Μέχρι τις 19.00 καθημερινά υπάρχει χρέωση εισόδου στο Varkiza Resort Yabanaki Beach, ενώ μετά τις 19.00 μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό Fridaysfeeling χωρίς είσοδο.

Ραντεβού λοιπόν στo νέο pop up κατάστημα TGI FridaysVarkiza Resort - Yabanaki Beach, για μοναδικές γευστικές αποδράσεις και cocktails δίπλα στο κύμα!

Aκολούθησε τα TGI Fridays™ εδώ:

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
YOU TUBE
www.fridays.gr

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker