kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Kiss Πρώτη Προβολή: Πώς Να Γίνεις Λατίνος Εραστής

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Παρασκευή 30 Ιουνίου μέσω του www.kiss929.gr
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Kiss 92,9 και η Tanweer σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της ταινίας Πώς Να Γίνεις Λατίνος Εραστής (How To Be a Latin Lover), με τους Σάλμα Χάγιεκ, Γιουτζίνιο Ντερμπέζ, Ρομπ Λόου, Κρίστεν Μπελ και Ράκελ Γουελς.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 21.00 στον θερινό κινηματογράφο Αίγλη (Ζάππειο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Παρασκευή 30 Ιουνίου μέσω του www.kiss929.gr , στην ενότητα Win On Kiss (ΕΔΩ)

Σκηνοθεσία: Κεν Μαρίνο

Πρωταγωνιστούν: Σάλμα Χάγιεκ, Γιουτζίνιο Ντερμπέζ, Ρομπ Λόου, Κρίστεν Μπελ, Ράκελ Γουελς, Μάικλ Σέρα, Ρομπ Ριγκλ, ΜακΚένα Γκρέις

Περίληψη:

Πώς Να Γίνεις Λατίνος Εραστής (How To Be a Latin Lover)

Ο Γιουτζίνιο Ντερμπέζ πρωταγωνιστεί ως ο Μάξιμο, ένας Λατίνος καρδιοκατακτητής που πάντοτε στη ζωή του είχε ένα και μόνο όνειρο: να ζει πλούσια, χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει ούτε μια μέρα. Και για πολλά χρόνια τα κατάφερνε, αποπλανώντας πλούσιες ηλικιωμένες γυναίκες, μέχρι που παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια.

25 χρόνια μετά, κακομαθημένος και έχοντας βαρεθεί να ξυπνάει δίπλα στην 80χρονη πια σύζυγο του, θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν εκείνη θα τον παρατήσει για έναν μικρότερο του πωλητή αυτοκινήτων. Θα αναγκαστεί τότε να ζήσει και πάλι με την αποξενωμένη αδερφή του, την Σάρα (Σάλμα Χάγιεκ) και τον εκκεντρικό, αλλά αξιολάτρευτο γιο της, τον Χιούγκο.

Ανυπόμονος να γυρίσει στην πολυτελή ζωή που είχε συνηθίσει, ο Μάξιμο θα εκμεταλλευτεί τον νεανικό έρωτα του ανιψιού του για μια συμμαθήτρια του, για να προσεγγίσει το νέο του στόχο – την γιαγιά της, Σελέστ, μια χήρα δισεκατομμυριούχο. Αυτή την φορά όμως η παρουσία του ανιψιού του θα του ανατρέψει κάπως τα σχέδια.

 

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Είδος: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro
Διανομή: Tanweer
Κυκλοφορία: 2017
Διάρκεια: 115'

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker