kiss-logo
Now playingLADY MARMALADE CHRISTINA AGUILERA, PINK, MYA & LIL' KIM
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αναχώρηση για Παρίσι 15:17

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Kiss 92,9 και η TANWEER σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της νέας ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ: «Αναχώρηση για Παρίσι 15:17».

Πρωταγωνιστούν: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ, Ρέι Κορασάνι, Τόμας Λένον, Τόνι Χέιλ.

 

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 20:30 στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Αμπελόκηποι Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124, Αθήνα 115 26)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου μέσω του Kiss.gr (ΕΔΩ)

Μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ελεύθερος Σκοπευτής» και «Sully», ο Κλιντ Ίστγουντ καταπιάνεται με μία ακόμη αληθινή ιστορία. Πρόκειται για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης στο τρένο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes» των Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν και Τζέφρι Ι. Στερν.

Η ιστορία, σε σενάριο της Ντόροθι Μπλίσκαλ, ακολουθεί τις ζωές των τριών φίλων από τις δυσκολίες των παιδικών τους χρόνων μέχρι και τα γεγονότα που οδήγησαν στο τρομοκρατικό χτύπημα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι αληθινοί ήρωες των γεγονότων, Σάντλερ, Σκαρλάτος και Στόουν, που θα υποδυθούν τους εαυτούς τους. Δίπλα τους θα δούμε επίσης τους Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ, Ρέι Κορασάνι, Τόμας Λένον και Τόνι Χέιλ.

ΣΥΝΟΨΗ:

Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τραίνο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι είχε αποτραπεί χάρη σε τρεις θαρραλέους νεαρούς Αμερικάνους που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σ’ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων.

 

  • Η νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Αναχώρηση για Παρίσι 15:17» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου από την Tanweer.

 

Πρωταγωνιστούν: Άντονι Σάντλερ, Άλεκ Σκαρλάτος, Σπένσερ Στόουν, Τζούντι Γκριρ, Τζένα Φίσερ, Ρέι Κορασάνι, Τόμας Λένον, Τόνι Χέιλ.
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τομ Στερν
Μοντάζ: Μπλου Μάρεϊ
Μουσική: Κρίστιαν Τζέικομπ
Διάρκεια: 1,34'.

 

ΑΘΗΝΑΙΟΝ
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124
Αμπελόκηποι
11526, Αθήνα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker