kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

«ΚΡΙΝΤ II»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O 92,9 Kiss και η Τanweer σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της ταινίας «ΚΡΙΝΤ II».

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Μπιάνκα, Γουντ Χάρις.

.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 20:30 στον κινηματογράφο Village Cinemas στο The Mall Athens, Μαρούσι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ


 

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Jr

  • Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας. Βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του.
  • Στο ΚΡΙΝΤ II, το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.

 

Σύνοψη:

Οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Σιλβέστερ Σταλόνε, ενσαρκώνουν τους ρόλους του Άδωνις Κρίντ και του Ρόκι Μπαλμπόα, αντίστοιχα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τέσα Τόμσον ως η Μπιάνκα, ο Γουντ Χάρις ως ο Τόνι "Little Duke" Μπάρτον, ο Ράσελ Χόρνσμπι ως ο Μπάντι Μαρσέλ, ο Φλόριαν "Big Nasty" Μουντινού ως ο Βίκτορ Ντράγκο, ο Αντρέ Γουάρντ ως ο Ντάνι "Stuntman" Γουίλερ και ο Ντολφ Λάντγκρεν ως ο Ιβάν Ντράγκο.

Ο Κέιπλ Jr. σκηνοθετεί βασισμένος στο πρωτότυπο σενάριο που γράφτηκε από τον Σταλόνε βασισμένο σε χαρακτήρες από το Rocky franchise. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Κέβιν Κινγκ Τέμπλετον, Τσαρλς Γουίνκλερ, Γουίλιαμ Τσάρτοφ, Ντέιβιντ Γουίνκλερ και Ίρβιν Γουίνκλερ.

Διευθυντές παραγωγής είναι οι Κούγκλερ, Τζόρνταν και Γκάι Ρίντελ. Το ΚΡΙΝΤ II είναι η συνέχεια των πολυβραβευμένων ταινιών Rocky και η συνέχεια της ταινίας Creed που το 2015 έσπασε τα ταμεία φτάνοντας τα 170 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, “κερδίζοντας” κοινό και κριτικούς. Ο Ράιαν Κούγκλερ (Dark Panther), ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, επιστρέφει στο franchise ως διευθυντής παραγωγός του ΚΡΙΝΤ II. Η νέα ταινία σκηνοθετείται από τον Στίβεν Κέιπλ Jr, που το 2016 είχε σκηνοθετήσει τη δραματική ταινία The Land.

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άδωνις Κρίντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Με τον Κέιπλ Jr. συνεργάστηκε μία ολόκληρη δημιουργική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή φωτογραφίας Κρέιμερ Μόργκεντάου (Thor: The Dark World, Game of Thrones), τον σκηνογράφο Φράνκο Καρμπόνε (The Expendables, Billionaire Boys Club), τη σχεδιάστρια κοστουμιών Λιζ Γουλφ (A Single Man, Dreamgirls) τον καλλιτεχνικό διευθυντή Τζέσε Ρόζενταλ (Black Panther, Trumbo), τον χορογράφο Ντάνιελ Χερνάντεζ (Avengers: Infinity War, The Fate of the Furious), το τεχνικό σύμβουλο πυγμαχίας Ρόμπερτ Σέιλ (Grudge Match, Ali), τον υπεύθυνο ειδικών εφέ Πάτρικ Γουάιτ (Baby Driver, Deepwater Horizon) και τον παραγωγό VFX Κρίσταν Ντόουντ (Straight Outta Compton, Pitch Perfect 2). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κυρίως στη Φιλαδέλφεια και κάποια στο Νέο Μεξικό.

 

Η ταινία ΚΡΙΝΤ που είχε σκηνοθετήσει ο Κούγκλερ, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015 από την Metro Goldwyn Mayer Pictures, την Warner Bros. Pictures και την New Line Cinema και απέφερε πολλές διακρίσεις για τον Stallone, συμπεριλαμβανομένης μιας Χρυσής Σφαίρας για καλύτερη ερμηνεία σε Β’ ρόλο και υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας Β΄ρόλου.

Από τις 29 Νοεμβρίου 2018 στους κινηματογράφους.

 

 

The Mall Athens
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 35
Μαρούσι 151 22
Τηλέφωνο: 21 0610 4100.
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker