Ο Sam Fender και η Olivia Dean καταρρίπτουν νέο ρεκόρ στα βρετανικά charts,
Το τραγούδι «Rein Me In» των Sam Fender και Olivia Dean βρίσκεται στην πρώτη θέση των βρετανικών charts για 11η μη συνεχόμενη εβδομάδα, καταρρίπτοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ 16 Μαΐου.
Με την τελευταία εβδομάδα παραμονής του στην κορυφή του Official Singles Chart, το τραγούδι ξεπερνά το «Umbrella» της Rihanna και του Jay-Z ως το τραγούδι που παρέμεινε περισσότερο καιρό στο Νο 1 από ανδρικό/γυναικείο ντουέτο. Το δικό τους τραγούδι παρέμεινε 10 εβδομάδες στην κορυφή το 2007.
Το «Rein Me In», που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο άλμπουμ του Fender «People Watching» του 2025, επανεκτελέστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους με ένα νέο στίχο από την Dean. Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 1 τον Φεβρουάριο του 2026 και αργότερα κέρδισε το βραβείο τραγουδιού της χρονιάς στα BRIT Awards.
Νωρίτερα αυτό το μήνα (1 Μαΐου), η Dean προσκάλεσε τον Fender σε δύο από τις sold-out συναυλίες της στο O2 Arena του Λονδίνου, χωρητικότητας 20.000 ατόμων, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι ζωντανά. Πριν από αυτή την έκπληξη, το δίδυμο είχε ερμηνεύσει το τραγούδι μαζί μόνο μία φορά, στη συναυλία της Fender στο London Stadium τον Ιούνιο του περασμένου έτους.
Πηγή Billboard








