kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jack Harlow: Σαρώνει στα charts το "Lovin On Me"

Το νέο massive single του Jack
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Όπως ήταν αναμενόμενο και φάνηκε από την πρώτη στιγμή του επίσημου release, το νέο single του Jack Harlow, "Lovin On Me" σαρώνει στα charts.

Συγκεκριμένα, η καινούργια επιτυχία του Jack έφτασε στην κορυφή του Billboard Rhythmic Airplay, εκτοξεύοντας από το Νο.1 τη Doja Cat με το iconic "Agora Hills". 

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Jack καταφέρνει να σκαρφαλώσει τόσο ψηλά στο εν λόγω chart, μιας που το ίδιο είχε συμβεί με το "What’s Poppin" μαζί με τους DaBaby, Tory Lanez και Lil Wayne, αλλά και με τη συνεργασία του με τον Lil Nas X-collaboration στο "Industry Baby" και το δικό του "First Class" το 2022.

Φυσικά, το "Lovin On Me" δεν έχει παρουσία αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το chart, αφού έχει ξεχωρίσει ως massive radio hit, φτάνοντας στο Νο.1 του  Rap Airplay chart, στο No. 6 της Pop Airplay λίστας, στο No. 8 στο κ Mainstream R&B/Hip-Hop Airplay chart και στο No. 5 του all-genre Radio Songs chart.

Και φυσικά, ας μην αφήσουμε στην άκρη το πολύ σημαντικό γεγονός πως τις προηγούμενες, εορταστικές ημέρες, ενώ το Billboard Hot 100 ήταν γεμάτο από festive singles στο Top 10 του, ο Jack ήταν ο μόνος που παρέμεινε εντός κορυφαίας δεκάδας.

Well done, boy!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker