kiss-logo
Now playingWALK KWABS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Sophie Ellis-Bextor: Εντυπωσιασμένη με την αναγέννηση του "Murder on the Dancefloor"

Εισέρχεται στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από The Forty-Five
By
KISS 929

Εντυπωσιασμένη από την αναγέννηση του "Murder On The Dancefloor" δηλώνει η Sophie-Ellis Bextor, που βλέπει το '00s single της να εισέρχεται ξανά στα charts, ύστερα από την επιτυχία της ταινίας "Saltburn".

Η εν λόγω ταινία έχει προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις διαδικτυακά, ακροβατώντας ανάμεσα στο κιτς και την ιδιοφυΐα, με αποτέλεσμα το "Murder On The Dancefloor" να βρίσκεται σε ένα ολοκαίνουργιο viral επίπεδο, κάνοντας την εμφάνισή του στα μουσικά trends του TikTok, αλλά και στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μία επιτυχία που τελευταία φορά είδαμε - ίσως λίγο εντονότερα - στο "Running Up That Hill" της Kate Bush, ύστερα από την τέταρτη σεζόν του "Stranger Things".

"Ειλικρινά είναι μαγικό το συναίσθημα", δήλωσε η Sophie μιλώντας στο BBC. "Και εάν θέλω να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω πως το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα. Είναι εξωπραγματικό. Είναι ένα τραγούδι που τραγουδάω εδώ και 20 χρόνια και ακόμα αγαπώ να το ερμηνεύω. Αγαπώ τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιδρούν όταν το παρουσιάζω ζωντανά. Αλλά για τους καινούργιους ανθρώπους που το ανακαλύπτουν, το να δημιουργούν νέες αναμνήσεις με τους ανθρώπους τους είναι κάτι όμορφο".

Μάλιστα, η αγαπημένη star, γνωρίζοντας πως το τραγούδι θα χρησιμοποιούνταν σε μία ερωτική σκηνή, δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα έμπαινε ξανά στα charts.

"Ένα από τα πράγματα για τα οποία δεν είχα προετοιμαστεί είναι το γεγονός πως όταν κυκλοφορείς κάτι στον κόσμο, οποιαδήποτε νέα μουσική, προχωρά και έχει τη δική της πορεία μόνη της. Και εσύ είσαι σε αυτό το ταξίδι, όμως κινείται και σε μέρη που δεν είχες φανταστεί. Οπότε αυτό που συμβαίνει με το τραγούδι και πώς τραβά νέους ανθρώπους που δεν είχαν γεννηθεί καν όταν είχε πρωτοβγεί, είναι κάτι θεαματικό".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker