kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

The Weeknd: Μας προετοιμάζει για το τελευταίο μέρος της τριλογίας του

Το νέο album μετά τα "After Hours" και "Dawn FM"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

w.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως ο Weeknd βρίσκεται σε αυτό το σημείο που έχει αρχίσει να τιζάρει τον καινούργιο του δίσκο, προετοιμάζοντάς μας για το τρίτο και τελευταίο μέρος της μουσικής του τριλογίας, ύστερα από τα "After Hours" και "Dawn FM".

Πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα, το 2012 ο Weeknd είχε δημιουργήσει την πρώτη του τριλογία με mixtapes, και τώρα, μία δεκαετία και κάτι παραπάνω μετά, σκοπεύει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του με μία ακόμα τριλογία, την έχουμε ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας, με τα προηγούμενα δύο albums από τον Abel Tesfaye.

"Φτάνω σε αυτό το σημείο και σε αυτόν τον χρόνο που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο Weeknd. Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως The Weeknd. Όμως ακόμα θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Κάποια στιγμή. Σίγουρα προσπαθώ να διώξω από πάνω μου αυτό το δέρμα και να αναγεννηθώ. Το album πάνω στο οποίο δουλεύω τώρα είναι το τελευταίο μου ως Weeknd. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Είναι ό,τι μπορώ να πω με αυτό το όνομα", είχε δηλώσει ο λατρεμένος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο W Magazine.

Δες το teaser που ανέβασε στο instagram και πάτα για ακόμα μάι φορά play στο "Blinding Lights".

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker