kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ακυκλοφόρητο τραγούδι της Miley Cyrus ακούστηκε σε fashion show

Το τραγούδι προέρχεται από τη "Bangerz" εποχή της Miley
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Οτιδήποτε και εάν προέρχεται από τη Miley Cyrus, είμαστε εδώ να το ακούσουμε και να το στηρίξουμε, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από παλαιότερο era της καριέρας της, που προκαλεί και μία ευχάριστη νοσταλγία.

Κατά τη διάρκεια fashion show του οίκου Louis Vuitton, ο creative director και μουσική ιδιοφυΐα, Pharrell, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος τραγούδι της Miley, που προέρχεται από τη "Bangerz" εποχή της καριέρας της.

Το τραγούδι, με τίτλο "Doctor" ακούστηκε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της Louis Vuitton Men’s Autumn/Winter 2024 collection, με τα μοντέλα να παρελαύνουν στην πασαρέλα με τους στίχους "I could be your doctor / I could be your nurse / I think I see the problem / It’s only gon’ get worse" στο background.

Και εάν αναρωτιέσαι για τη σύνδεση, πώς έγινε κάτι τέτοιο, ο Pharrell είχε υπάρξει δημιουργός/παραγωγός σε τέσσερα συνολικά tracks εκείνου του δίσκου της Miley και έτσι αποφάσισε να σκάψει περισσότερο στα αρχεία του, παρουσιάζοντας το "Doctor".

Άραγε θα βρει τον δρόμο του προς επίσημο release το τραγούδι;

Fingers crossed!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker