kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Έμπνευση για το νέο album της Dua Lipa οι Massive Attack

Η νέα συνέντευξη της αγαπημένης star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από YouTube
By
KISS 929

Η Dua Lipa μπορεί ακόμα να εξαργυρώνει τη μουσική επιτυχία του "Dance The Night" από την ταινία της "Barbie", όμως χρειάζεται να κάνει στροφή 180 μοιρών, προκειμένου να επικεντρωθεί απόλυτα στο επερχόμενο album της, το οποίο περιμένουμε όλοι ανυπόμονα.

Η αγαπημένη Βρετανίδα star, με νέα πνοή φρέσκου αέρα και στην προσωπική της ζωή, έδωσε μία απολαυστικότατη συνέντευξη στο Rolling Stone, όπου και φυσικά αναφέρθηκε στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά, που φαίνεται να είχε ως έμπνευση τους Massive Attack και Primal Scream.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Brittany Spanos μετέφερε στο χαρτί πως η Dua περιέγραψε αυτόν τον δίσκο ως "psychedelic-pop-με μία δόση από τη rave κουλτούρα του Ηνωμένου Βασιλείου", αντλώντας έμπνευση από το LP των Primal Scream "Screamadelica" του 1991, αλλά και τους Massive Attack. Άλλες πηγές έμπνευσηης ήταν επίσης, θρύλοι της βρετανικής μουσικής, όπως οι Oasis και οι Blur, αλλά και '90s rock και electronic acts, όπως ο Moby και οι Gorillaz.

Isn't THAT interesting;

"Αυτός ο δίσκος είναι ελαφρώς πιο ωμός. Θέλω να παγιδεύσω την αίσθηση της νιότητας και της ελεύθερίας, του να περνάς ωραία και να αφήνεις τα πράγματα απλά να έρχονται, είτε καλα είτε άσχημα. Δε μπορείς να τα αλλάξεις. Απλά πρέπει να προχωρήσεις με τη δύναμη των όσων συμβαίνουν στη ζωή σου", δήλωσε χαρακτηριστικά η Dua.

Φωτογραφία: People

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker