kiss-logo
Now playingPOKER FACE LADY GAGA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

"Unwritten": Ακόμα ένα '00s single γίνεται viral μέσω ταινίας

Το λατρεμένο track της Natasha Bedingfield ξανά στο προσκήνιο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

n.jpg

φωτογραφία από YouTube
By
KISS 929

Το "Unwritten" στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε από τη λίστα με τα πλέον λατρεμένα μας τραγούδια, για τον απλούστατο λόγο πως είναι μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που δημιουργούν positive vibes μέσα στις πρώτες κιόλας νότες, όσα χρόνια και εάν περάσουν.

Τελευταία φορά που το single της Natasha Bedingfield είχε σημειώσει επιτυχία λόγω μίας κινηματογραφικής ταινίας ήταν με το "Easy A" του 2010, με πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Stanley Tucci, όμως τώρα το iconic anthem από τις αρχές των '00s επιστρέφει μέσω της ρομαντικής κομεντί "Anyone But You".

Η ταινία θεωρείται μία από τις καλύτερες του είδους που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και ειλικρινά έχει προκαλέσει έναν εντυπωσιακό ενθουσιασμό ανάμεσα στους θαυμαστές του romance, οπότε το "Unwritten" κάνει την εμφάνισή του ξανά στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επέστρεψε στο Top 20 του U.K. singles charts 19 ολόκληρα χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του, ανεβαίνοντας από τη θέση Νο.24 στο Νο.20, ενώ μετά το release του το 2004 είχε κάνει peak στο Νο.6. 

We love to see this!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker