kiss-logo
Now playingWICKED GAME CHRIS ISAAK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οι fans πιστεύουν ότι το επόμενο album της Beyoncé θα είναι country

Μήπως συμβαίνει μία στροφή προς την country;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Θα μπορούσε να συμβαίνει μία στροφή προς την country μουσική και σε αυτήν να προσαρμοστεί ακόμα και η Beyoncé;

Οι fans έχουν αρχίσει να πιστεύουν και να αναλύουν τη θεωρία πως η επόμενη δισκογραφική δουλειά της Bey θα μπορούσε να ανήκει στο country φάσμα της μουσικής, ανυπομονώντας για την επόμενη φάση της Renaissance era, η οποία ξεκίνησε με την κυκλοφορία του "Renaissance" τον Ιούνιο του 2022.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως η Beyoncé - σε αυτό το δεύτερο act της δισκογραφικής της τριλογίας - θα κάνει μία στροφή στις νότιες ρίζες της, μιας που και στο track "Black Parade" είχε χρησιμοποιήσει τους στίχους "I’m going back to the South… where my roots ain’t watered down", περιμένοντας το επόμενο album να είναι acoustic.

Βέβαια, οι fans θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί και από την εμφάνιση της Bey στα πρόσφατα μουσικά βραβεία Grammy, όπου και επέλεξε ένα ξεκάθαρα glam country look.

Πάντως, η ίδια δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τίποτα από όλα αυτά, όμως αυτό δε σημαίνει πως το ίντερνετ θα σωπάσει με όλες αυτές τις θεωρίες για το επόμενο release και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, ενθουσιαζόμαστε και μόνο στην ιδέα μίας country αισθητικής από την Queen Bey!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker