kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Madonna: Κυκλοφόρησε το music video του "Popular" με Weeknd & Playboi Carti

Πάτα play και απόλαυσέ το
Text Size:
  • A
  • A
  • A

mm.jpeg

φωτογραφία από Attitude
By
KISS 929

Τη μεγάλη ζωή των απολαύσεων απελευθερώνουν στο νέο τους music video η Madonna μαζί με τον Weeknd και τον Playboi Carti, δίνοντας εικόνα στο "Popular".

Αρχικά το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει ως κομμάτι του soundtrack της τηλεοπτικής σειράς του Weeknd στο HBO, "The Idol", η οποία είχε άδοξο τέλος ύστερα από τις πραγματικά άσχημες κριτικές που δέχτηκε για το περιεχόμενο και τη συνοχή της, όμως αυτό δε σημαίνει πως η μουσική δεν ήταν iconic, όπως καθετί που βγαίνει από τον Abel Tesfaye σε αυτό το επίπεδο.

Το επίσημο music video έρχεται ύστερα από πρόσφατο promo της Madonna με κλιπ του 1 λεπτού online, όπου η ίδια ακούγεται να μιλά για τον εαυτό της με μία αίσθηση ανακάλυψης και καθορισμού του εαυτού της μουσικά.

"Με λένε Βασίλισσα της Pop. Το ξέρω πως είναι κομπλιμέντο, όμως η μοναρχία ανήκει στο παρελθόν. Δεν είμαι. Δεν έχω ηλικία. Είμαι όλες οι ηλικίες μαζί. Δεν έχει σημασία ποια είμαι, αλλά πόσοι μπορώ να γίνω. Μέτρα τα κατορθώματά μου, όχι τον αριθμό των χρόνων που έχω ζήσει σε αυτόν τον πλανήτη. Πάντα εφευρίσκω ξανά τον εαυτό μου. Για να μπορώ να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω πως το πιο ανατρεπτικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ είναι να παραμείνω στο προσκήνιο. Έχω δει πολλά αστέρια να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται, σαν διάττοντες αστέρες. Όμως το δικό μου φως δε θα ξεθωριάσει ποτέ".

DAMN!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker