kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Το απελευθερωτικό single "Love On" είναι εδώ

Μπορούμε να απολαύσουμε και το επίσημο music video
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Παρασκευούλα σήμερα και αυτό σημαίνει πως έχουμε νέα μουσική να απολαύσουμε και ανάμεσα στα υπόλοιπα φρέσκα singles, έρχεται και το "Love On" της Selena Gomez.

Η αγαπημένη star αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες το νέο της single, παρουσιάζοντας το εξώφυλλό του και τιζάροντας περισσότερα με ορισμένες φωτογραφίες και σύντομα βίντεο στα social media, όμως τώρα έχουμε το "Love On" στα ηχεία και τις οθόνες μας, αφού κυκλοφόρησε και το επίσημο music video.

Η παραγωγή του track ανήκει στους Monsters & Strangerz και Isaiah Tejada, ενώ η ίδια η Selena έγραψε το τραγούδι μαζί με τους Julia Michaels, Michael Pollack, Tejada and Jordan K. Johnson και Stefan Johnson των The Monsters & Strangerz, με το "Love On" να είναι το πρώτο της release μετά το "Single Soon" του 2023.

"Qu’est-ce que je vais te nommer? Je vais te nommer. L’amour … L’amour tendre", ακούγεται στο βίντεο, ενώ και το "Love On" και το "Single Soon" αναμένεται να συμπεριληφθούν στο επόμενο album της Selena, που θα είναι η μουσική συνέχεια του "Rare" από το 2020.

Enjoy!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker