kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Billie Eilish: Αποκάλυψε το tracklist για το "Hit Me Hard & Soft"

10 τραγούδια χωρίς καμία συνεργασία
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εάν μας ρωτάς, δε μας φτάνουν τα 10 τραγούδια, αλλά τόσα θα έχει το καινούργιο album της Billie Eilish, "Hit Me Hard & Soft", αφού η αγαπημένη star αποκάλυψε το tracklist.

Η αλήθεια είναι πως είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι στην ιδέα πως σε λίγες ημέρες από τώρα (στις 17 Μαΐου) θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο LP από τη Billie, καθώς μας έχει λείψει μουσικά από το "Happier Than Ever" του 2021 (ναι, μπορεί να πήρε Oscar για το soundtrack της "Barbie", όμως αυτό ήταν διαφορετικό).

Η Billie είναι πανέτοιμη για το release του "Hit Me Hard & Soft", αποκαλύπτοντας το tracklist που συμπεριλαμβάνει 10 συνολικά tracks, χωρίς καμία απολύτως συνεργασία.

Ανάμεσα στα νέα τραγούδια έχουμε μεταξύ άλλων και τίτλους, όπως "Skinny", "Lunch", "L’Amour De Ma Vie", "Blue" και "Wildflower", ενώ η Billie συνεχίζει να μη δίνει συνεργασίες, όπως και σε προηγούμενους δίσκους της. 

"Κάθε φορά που κυκλοφορείς κάτι, μοιάζει λες και αφήνεις να λικάρουν στη δημοσιότητα γυμνές σου φωτογραφίες. Πιστεύω πως ειδικά αυτό το album είναι ακριβώς έτσι. Κάτι που ο Finneas και εγώ είπαμε σε ορισμένους ανθρώπους όταν ξεκινήσαμε να το παρουσιάζουμε σε κόσμο, είναι πως κάπως φτιάξαμε ένα album που εάν κάποιος είχε πει 'θέλω να δημιουργήσω έναν δίσκο και κανείς να μην τον ακούσει. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τα αυτιά οποιουδήποτε ή για οτιδήποτε γενικά. Είναι στο συμβόλαιό σου να φτιάξεις ένα album που κανείς δε μπορεί να ακούσει'. Θα έλεγα πως φτιάξαμε ακριβώς αυτό το album. Το φτιάξαμε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη για άλλους ανθρώπους", δήλωσε η Billie.

WE'RE HERE FOR IT!

Δες το επίσημο tracklist.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker