kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Όλα τα τραγούδια του "TTPD" σε μία λίστα κατάταξης

Από το "χειρότερο" προς το καλύτερο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tt.jpg

φωτογραφία από IG / Taylor Swift
By
KISS 929

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε με τιμές και δόξες και πλέον έχουμε στα ηχεία μας το ολοκαίνουργιο album της Taylor Swift, "The Tortured Poets Department", προσθέτοντας στο αρχικό tracklist άλλα 15 τραγούδια και ανεβάζοντας το "TTPD" στο status του διπλού album!

Ομολογουμένως, θα χρειαστούμε αρκετές ημέρες, για να αναλύσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Νο.1 pop star του πλανήτη, καθώς φημολογείται πως το "TTPD" είναι και το album χωρισμού της από τον Joe Alwyn, τον οποίο η ίδια με έναν τρόπο θέλει να προστατέψει από τα πυρά που πρόκειται να λάβει από τους fans, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό το κεφάλαιο έχει οριστικά και αμετάκλητα κλείσει και έχει βγει το πόρισμα για την υπόθεση.

Με μία ιδιαίτερη αισθητική που καλύπτει ποίηση και... κυριολεκτικά τρέλα και δικαστήρια, η Taylor αποκάλυψε ως πρώτο single του δίσκου το "Fortnight", τη συνεργασία με τον Post Malone, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

"Έχω υπάρξει τεράστια fan του Post για την ποιότητα των στίχων του, για τον μουσικό πειραματισμό του και για εκείνες τις μελωδίες που κολλάνε μέσα στο μυαλό σου για πάντα. Ήμουν από πρώτο χέρι μάρτυρας στη μαγεία που φέρνει στη ζωή, όταν δουλέψαμε μαζί στο 'Fortnight'", έγραψε η Taylor, της οποίας το "TTPD" έσπασε ρεκόρ πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς έγινε το album με τα περισσότερα pre-saves στο countdown προς τις 19 Απριλίου.

Ενώ περιμένουμε λοιπόν, το επίσημο music video για το "Fortnight", που αναμένεται να κόψει την ανάσα, το Billboard έβαλε σε μία κατάταξη τα τραγούδια του δίσκου (πριν το 2AM drop του δεύτερου part από τον δίσκο), από το "χειρότερο" προς το καλύτερο (στην πραγματικότητα, η Taylor ποτέ δε μπορεί να δώσει κακό τραγούδι).

Ας δούμε την κατάταξη:

18. "Fresh Out the Slammer"

17. "The Alchemy"

16. "Who’s Afraid of Little Old Me?"

15. "I Can Fix Him (No Really I Can)"

14. "My Boy Only Breaks His Favorite Toys"

13. "Clara Bow"

12. "The Black Dog"

11. "LOML"

10. "The Tortured Poets Department"

9. "The Manuscript"

8. "Guilty as Sin?"

7. "I Can Do It With a Broken Heart"

6. "Down Bad"

5. "Fortnight" (feat. Post Malone)

4. "So Long, London"

3. "Florida!!!" (feat. Florence Welch)

2. "But Daddy I Love Him"

1. "The Smallest Man Who Ever Lived"

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker