kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles: Guest star στο πλευρό της Stevie Nicks

Ακόμα μία μουσική τους συνύπαρξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

hs.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Μία από τις πιο iconic στιγμές του ΣΚ που πέρασε, ήταν η μουσική συνύπαρξη του Harry Styles και της Stevie Nicks στο BST Hyde Park.

Ο αγαπημένος star, που έχει ολοκληρώσει εδώ και έναν χρόνο περίπου την παγκόσμια περιοδεία του "Love on Tour" και από τότε, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, περνώντας πολύ χρόνο στην Ιταλία, ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε ξανά στη σκηνή, προκειμένου να συνοδεύσει τη Stevie Nicks σε ένα υπέροχο και άκρως συναισθηματικό tribute στην Christine McVie.

Stevie και Harry ερμήνευσαν μαζί τα "Landslide" και "Stop Draggin’ My Heart Around".

"Η Christine ήταν κορίτσι του Harry, ήταν δικό μου κορίτσι, ήταν το δικό σας κορίτσι. Μας αγαπούσε όλους, σήμερα ήταν τα γενέθλιά της. Μου πήρε όλο αυτό το διάστημα να προσπαθήσω και να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Ένα πράγμα που η μαμά μου μού έλεγε όταν ήμουν μικρή και πονούσα, ήταν 'Stevie, όταν πονάς, πάντα να τρέχεις στη σκηνή'. Αυτό κάνω από τότε που πέθανε η Chris, τρέχω στη σκηνή. Οι μόνοι που με έχουν βοηθήσει να το ξεπεράσω είστε όλοι εσείς", ανέφερε από σκηνής η θρυλική Stevie.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πώς και αυτοί οι δύο βρέθηκαν στην ίδια σκηνή, μία βαθιά φιλία είναι αυτή που συνδέει τον Harry με τη Stevie, ενώ εάν θέλουμε να πιστέψουμε τους fans του, κάθε φορά, πριν την ανακοίνωση ενός νέου album, ο Harry εμφανίζεται on stage με τη Stevie, οπότε μήπως όντως μας περιμένει ανακοίνωση για το HS4;

Fingers crossed!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker