kiss-logo
Now playingI DON'T WANNA KNOW MARIO WINANS feat. ENYA & P. DIDDY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Katy Perry: Τι απαντά στο... κράξιμο για το νέο της βίντεο

Οι fans δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το νέο music video και single της Katy Perry έχουν μάλλον διχάσει κοινό και κριτικούς.

Από τη μία, είναι το ζήτημα της συνεργασίας με τον Dr.Luke, έναν παραγωγό που έχει κατηγορηθεί δημοσίως και έχει περάσει από δίκη για σεξουλική κακοποίηση (στην υπόθεση της Kesha) και από την άλλη, είναι η ίδια η ποιότητα και το περιεχόμενο του "Woman's World".

Υποτίθεται πως πρόκειται για ένα ξεκάθαρο τραγούδι γυναικείας ενδυνάμωσης, όμως αρκετοί είναι οι fans που θεωρούν ότι μόνο αυτό δεν πετυχαίνει, καθώς οι εικόνες των γυναικών στο βίντεο είναι ξεπερασμένες και μέσα από την οπτική γωνία (και επιθυμία) του ανδρικού βλέμματος.

Η Katy λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε όλη αυτή την κατακραυγή, ονομάζοντας το βίντεο "σάτιρα".

"Με αυτό το σετ το ζήτημα είναι 'δε θα ασχοληθούμε με το ανδρικό βλέμμα, όμως όλα σχετίζονται με αυτό' και απλά το κάνουμε πιο έντονο και πιο εμφανές, μιας που είμαι έτοιμη να κομματιαστώ, το οποίο είναι σαν επανεκκίνηση για μένα, επανεκκίνηση για την ιδέα του θεϊκού θηλυκού και είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος μετά από αυτό. Θέλαμε να ανοίξουμε το βίντεο κάνοντάς το να δείχνει σαν ένα high gloss pop star video και αυτό ακριβώς είναι", δήλωσε μέσω νέας ανάρτησης η Katy.

Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να βρούμε τη λογική πίσω από τις όποιες δημιουργικές της αποφάσεις, όμως και πάλι... μάλλον flop μυρίζει η κατάσταση, παρά τις τεράστιες προσδοκίες.

Όπως και να'χει, το "Woman's World" είναι το πρώτο promo single από το επερχόμενο album "143".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker