kiss-logo
Now playingBEGGIN MANESKIN
On airΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Eminem: Διπλό #1 στα charts με το νέο album "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)"

Επίσημα αυτός που έριξε την Taylor από την κορυφή
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpeg

φωτογραφία από Yahoo
By
KISS 929

Ήμασταν οριακά σίγουροι πως δε θα ερχόταν ποτέ η μέρα που η Taylor Swift θα έπεφτε από το #1 των albums στην Αμερική, όμως αυτό ίσχυε μέχρι να κυκλοφορήσει ο Eminem το πολύ-αναμενόμενο νέο album, "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)".

Για τις πρώτες 12 εβδομάδες από το επίσημο release του, το "The Tortured Poets Department" δεν είχε πέσει από την κορυφή του Billboard 200, αποτελώντας ξεκάθαρα το μέχρι τώρα εμπορικότερο album της χρονιάς, χάρη και στα πολλαπλά variants.

Όμως η ανατροπή ήρθε με το "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)" του Eminem, καθώς το νέο του album έκανε ντεμπούτο απευθείας στο #1 τόσο της Αμερικής όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον Bruce Spingsteen, τη Barbra Streisand και τον Kanye West, ως οι καλλιτέχνες με την πέμπτη κατά σειρά θέση στα περισσότερα Νο.1 albums εντός Billboard 200.

Μάλιστα, οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας, έκαναν το "The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)" να είναι ο εμπορικότερος rap δίσκος του 2024 μέχρι στιγμής, την ώρα που μαζί με την Taylor, τον David Bowie και τους U2 έχουν πλέον 11 albums στην καριέρα τους που έχουν πιάσει κορυφή.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker