kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH feat. KIM PETRAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

"Careless Whisper": Έρχεται ειδική επετειακή εκδοχή του θρυλικού single

Κλείνει 40 χρόνια από το επίσημο release του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είμαστε πλέον, σίγουροι πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουμε το θρυλικό single του George Michael, "Careless Whisper" και όπως όλα δείχνουν, έρχεται ειδική και επετειακή εκδοχή!

Στις 18 Οκτωβρίου το τραγούδι "Careless Whisper" συμπληρώνει τα 40 χρόνια. Δηλαδή για να μιλάμε με αριθμούς, κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου του 1984, έχοντας συμπεριληφθεί στον δίσκο των Wham, "Make It Big". Αν νιώθεις αρκετά μεγάλη ήδη, απλά διέγραψε αυτή τη πληροφορία από το μυαλό σου και εστίασε στην ακόλουθη. Με αφορμή την επέτειο που έρχεται σε λίγους μήνες, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια εκδοχή της διασημότερης μπαλάντας, που μέχρι σήμερα παρέμενε ανέκδοτη.

Ειδικότερα, το τραγούδι που ερμήνευσε ο αείμνηστος George Michael στα 17 του έτη, θα κυκλοφορήσει από ζωντανή ηχογράφηση εκτέλεσης του, από τη συναυλία του τραγουδιστή στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, το μακρινό 2008. Μάλιστα, η εν λόγω συναυλία έγινε sold out, καθώς ο Michael επέστρεφε ξανά στη μουσική μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα.

Το "Careless Whisper" θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και θα περιλαμβάνει, επίσης, το extended mix και την instrumental έκδοση του αρχικού.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη των παλιών, το "Careless Whisper" έφτασε στην κορυφή των τσαρτ σε 25 χώρες. Ήταν αυτό που έκανε και τον Τζορτ Μάικλ διάσημο, ανοίγοντας του την πόρτα για μια λαμπρή καριέρα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει απαξιωτικά για το τραγούδι, εξηγώντας μάλιστα σε συνέντευξη του το 2009, πως "εξακολουθώ να απορώ γιατί έκανε τόση εντύπωση στον κόσμο. Δεν έχω ιδέα, αλλά είναι ειρωνικό που ένα τραγούδι που το έγραψα στα 17 μου, έκανε τον κόσμο να ταυτιστεί. Δεν ήξερα τι μου γινόταν τότε και το σίγουρο είναι πως ήμουν άσχετος από σχέσεις".

Πηγή: jenny.gr

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker