kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling!

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Can't Stop the Feeling!" του Justin Timberlake και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Can't Stop the Feeling!" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε ο Αμερικανός Justin Timberlake για το soundtrack της ταινίας Trolls. Η σύνθεση και η παραγωγή του σινγκλ φέρουν την υπογραφή των Timberlake, Max Martin και Shellback.

Πρόκειται για ένα uptempo disco-pop, soul-pop τραγούδι με εμφανείς επιρροές από τη funk μουσική. Κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου 2016, και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην τηλεόραση μέσα από την τελετή λήξης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2016.

Το σινγκλ κατάφερε να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σημειώνοντας 379.000 downloads στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας κυκλοφορίας του, ενώ αποτέλεσε το πέμπτο από τα τραγούδια του Timberlake που έφτασαν μέχρι την κορυφή του US Billboard Hot 100.

Είναι επίσης ένα από τα 26 τραγούδια στην ιστορία του Hot 100 chart που εντάχθηκαν με κατευθείαν είσοδο στο Νο1, ενώ είναι ένα από τα δυο τραγούδια που κατάφεραν με την κυκλοφορία τους να περάσουν κατευθείαν στην κορυφή του Digital Songs chart όπου και παρέμεινε για δέκα εβδομάδες.

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Βρετανία και Αμερική, ενώ κατάφερε να γίνει Νο.1 επιτυχία σε διαφορετικές χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Τσεχία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ισραήλ, το Μεξικό, η Ρωσία, η Σκωτία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Νότια Αφρική και η Σουηδία.

Χαρακτηρίστηκε τρεις φορές πλατινένιο από την RIAA (Recording Industry Association of America), ενώ μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 το τραγούδι προσμετρούσε 2.1 εκατομμύρια ψηφιακά «κατεβάσματα» στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το "Can't Stop the Feeling!" του Justin Timberlake, αποτέλεσε το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις για το καλοκαίρι που πέρασε, ενώ είναι το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι με τις περισσότερες ακροάσεις και «κατεβάσματα» για την Apple Music.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πρόκειται επίσης για τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού στο chart της Μεγάλης Βρετανίας με πωλήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου σε αντίτυπα.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε αρχικά στις 16 Μαΐου 2016 σε σκηνοθεσία του Mark Romanek με υπότιτλο "First Listen" με τη συμμετοχή διάσημων της show biz μεταξύ των οποίων η Anna Kendrick, ο James Corden, οι Icona Pop και η Gwen Stefani.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Can't Stop the Feeling!" του Justin Timberlake και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker