Ed Sheeran - Shape of You

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Shape of You του Ed Sheeran και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο ηλικίας 25 ετών μόνο, Ed Sheeran κατάφερε να πετύχει ένα φαινομενικά ακατόρθωτο επίτευγμα, καθώς είδε και τα δυο σινγκλ που κυκλοφόρησε σχεδόν παράλληλα (Shape Of You & Castle On The Hill), να κατακτούν την πρώτη και τη δεύτερη αντίστοιχα θέση των chart σε χρόνο ρεκόρ.

Είναι λοιπόν o πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard που κατάφερε να έχει δύο πρωτοεμφανιζόμενα τραγούδια ταυτόχρονα στο Top10 του Billboard Hot100.

To «Shape of You» κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου 2017 από τη δισκογραφική Atlantic Records ως προπομπός του τρίτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που θα ακολουθήσει στις 3 Μαρτίου με τίτλο «Divide».

Για την προώθηση του «Shape of You», δημιουργήθηκε ένα πρόχειρο βίντεο, το οποίο με την κυκλοφορία του κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 190 εκατομμύρια views σε διάστημα ενός μήνα, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε φυσικά να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Στις 30 Ιανουαρίου 2017, ακολούθησε φυσικά το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με την Αμερικανή ηθοποιό και μοντέλο Jennie Pegouskie στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ εντύπωση κάνει και η συμμετοχή του Ιάπωνα επαγγελματία παλαιστή του σούμο, Yamamotoyama Ryūta. Το εν λόγω βίντεο κλιπ κατάφερε να συγκεντρώσει 45 εκατομμύρια views σε διάστημα μόνο έξι ημερών.

Οι πωλήσεις του «Shape of You» ξεπέρασαν τις 227.000 μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του. Στις 13 Ιανουαρίου το σινγκλ βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του UK Singles Chart, ενώ πολύ σύντομα το τραγούδι χαρακτηρίστηκε χρυσό με βάση τις πωλήσεις του που ξεπέρασαν τις 400.000 σε αντίτυπα.

«Προσπάθησα αρχικά να γράψω ένα τραγούδι για κάποιον άλλο καλλιτέχνη, σε συνεργασία με τους Steve Mac και Johnny McDaid. Καθώς προχωρούσε η σύνθεση είχαμε την άποψη ότι θα ταίριαζε στην Rihanna αλλά όταν άρχισα να το ερμηνεύω για το πρώιμο demo, κατάλαβα ότι αυτό το τραγούδι είχε γραφτεί για εμένα...», δήλωσε σε μια συνέντευξη ο Ed Sheeran.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Shape of You του Ed Sheeran και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker