kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Something Just Like This'' των The Chainsmokers & Coldplay και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Something Just Like This" είναι ο τίτλος της σύνθεσης που κυκλοφόρησε το ντουέτο των Αμερικανών εκπροσώπων της ηλεκτρονικής σκηνής, The Chainsmokers σε συνεργασία με τους Βρετανούς ρόκερ Coldplay.

Το τραγούδι διακρίθηκε ως το δεύτερο σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ των The Chainsmokers, που έχει τίτλο Memories...Do Not Open, ενώ είναι επίσης το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε από το 13ο EP των Coldplay με τίτλο Kaleidoscope που κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου 2017.

Oι Coldplay παρουσίασαν για πρώτη φορά το "Something Just Like This" μαζί με τους Chainsmokers, ζωντανά στη σκηνή των Brit Awards που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο O2 Arena του Λονδίνου.

Την ίδια ημερομηνία κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο του τραγουδιού μέσα από την πλατφόρμα του Vevo channel. Το βίντεο κλιπ κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια views μέχρι σήμερα. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο James Zwadlo.

Στις 5 Μαρτίου 2017, οι Chainsmokers & Coldplay ερμήνευσαν την επιτυχία τους στην τελετή βράβευσης των iHeartRadio Music Awards στο Inglewood της Καλιφόρνιας.

Οι Coldplay συμπεριλαμβάνουν το σινγκλ στο set list της περιοδείας τους A Head Full of Dreams Tour, από τις 31 Μαρτίου και έκτοτε.

Μεταξύ άλλων, το ''Something Just Like This'' αποτέλεσε το επίσημο μουσικό θέμα του τουρνουά ανδρικού μπάσκετ NCAA του 2017. Το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε επίσης και στον επίσημο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss USA 2017.

Το τραγούδι έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς κατάφερε να φτάσει με την κυκλοφορία του ως τη θέση 56 του Billboard Hot 100, ενώ στη διάρκεια της δεύτερης μόνο εβδομάδας σκαρφάλωσε μέχρι την πέμπτη θέση και τελικά ως το Νο.3 του εν λόγω chart.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Something Just Like This'' των The Chainsmokers & Coldplay και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker