kiss-logo
Now playingSWEET DREAMS BEYONCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Lady Gaga & Bradley Cooper: Shallow

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Shallow» των Lady Gaga & Bradley Cooper και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Shallow» είναι ο τίτλος του τραγούδιου που περιλαμβάνεται στο soundtrack της διακεκριμένης ταινίας A Star Is Born.

Το τραγούδι ερμηνεύει η Lady Gaga σε συνεργασία με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, τραγουδιστή και παραγωγό ταινιών, Bradley Cooper.

Πρόκειται για το πρώτο κατά σειρά single που ξεχώρισε από το soundtrack της ταινίας που υπογράφει η Lady Gaga, μαζί με τους Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί η Gaga και ο Benjamin Rice.

Το τραγούδι ακούγεται τρεις φορές στη διάρκεια της ταινίας με εξέχουσα τη στιγμή που ο χαρακτήρας του Cooper, ο Jackson Maine το ερμηνεύει στη σκηνή με τη Ally, που ενσαρκώνεται από τη Lady Gaga.

Το «Shallow» περιγράφεται ως μια δυνατή μπαλάντα, που κορυφώνεται στο τελικό ρεφρέν με τα φωνητικά της Gaga. Η στούντιο ηχογράφηση περιλαμβάνει φυσικούς ήχους από χειροκροτήματα και επευφημίες κοινού.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 του ομίλου της Apple, στη διάρκεια μιας συνέντευξης με θέμα το φιλμ. Σύντομα κυκλοφόρησε και το μουσικό βίντεο του κομματιού, με πρωταγωνιστές φυσικά τους Gaga και Cooper που ερμηνεύουν σκηνές από την ταινία.

Με την κυκλοφορία του, το «Shallow» έλαβε θετικές κριτικές από τους εκπροσώπους του μουσικού τύπου. Εμπορικά, ξεχώρισε αμέσως και κατέκτησε την κορυφή των chart σε περισσότερες από 12 χώρες ενώ έγινε Top5 hit σε άλλες οκτώ.

Βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού από ταινία και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, μεταξύ των οποίων εκείνη για το τραγούδι και το άλμπουμ της χρονιάς.

Kατάφερε επίσης να καταγράψει ψηφιακές πωλήσεις άνω των 58.000 ενώ έφτασε μέχρι τη θέση Νο. 28 του Billboard Hot 100 chart.

Αξίζει να σημειώσουμε φυσικά ότι στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του, το «Shallow» κατάφερε να ξεπεράσει τις 8,3 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις και να κατακτήσει το Νο. 1 του Digital Songs chart. Πρόκειται για την πρώτη νούμερο ένα επιτυχία του Bradley Cooper στα chart και την 15η Top10 επιτυχία για τη Lady Gaga.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Shallow» των Lady Gaga & Bradley Cooper και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker