kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mumford & Sons - Believe

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Believe" των Mumford & Sons και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Mumford & Sons είναι ένα βρετανικό ροκ συγκρότημα από το Λονδίνο, που δημιουργήθηκε το 2007. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Marcus Mumford (φωνητικά, κιθάρα), Ben Lovett (φωνητικά, συνθεσάιζερ), Winston Marshall (φωνητικά, ηλεκτρική κιθάρα, μπάντζο) και Ted Dwane (φωνητικά, μπάσο, κοντραμπάσο).

Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ: Sigh No More (2009), Babel (2012) και Wilder Mind (2015). Στο ενεργητικό τους συγκαταλέγονται επίσης και δύο άλμπουμ ζωντανών ηχογραφήσεων.

Το 2011 οι Mumford & Sons μοιράστηκαν τη σκηνή της τελετής των βραβείων Grammy με τον Bob Dylan, σε μια εκτέλεση που οδήγησε στην αύξηση της δημοτικότητας τους.

Το "Believe" κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου 2015, όντας το πρώτο single που ξεχώρισε μέσα από το τρίτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος. Η εν λόγω σύνθεση έχει διάρκεια 3 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και αποκαλύπτει μια σημαντική διαφοροποίηση στο ύφος του συγκροτήματος, που έγινε αντικαθιστώντας την ακουστική ενορχήστρωση με έναν πιο ηλεκτρικό με alternative στοιχεία ήχο.

Η πρεμιέρα του "Believe" έγινε από τον αέρα του BBC Radio 1 στις 9 Μαρτίου 2015, ενώ ύστερα από την πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση το τραγούδι ξεκίνησε να διατίθεται ψηφιακά για download σε όλο τον κόσμο.

Έγινε αμέσως Νο1 επιτυχία στο USA iTunes chart, και έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση του αντίστοιχου chart στη Μεγάλη Βρετανία. Κατάφερε ακόμα να φτάσει μέχρι τη θέση 31 του Αμερικανικού Billboard Hot 100 chart, καθώς και τη θέση Νο.20 του βρετανικού Official Chart.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Believe" των Mumford & Sons και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker