kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Harry Styles - Adore You

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Adore You» του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Adore You» είναι ο τίτλος της επιτυχίας του Βρετανού τραγουδιστή και συνθέτη, Harry Styles. Κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου 2019 από τη δισκογραφική Erskine και την Columbia Records.

Πρόκειται για το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου 2019 με τίτλο «Fine Line».

Το σινγκλ του Styles αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, και κατάφερε να φτάσει μέχρι το Τop 10 στο chart της Μεγάλης Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το σινγκλ έφτασε στην 35η θέση του Billboard Hot 100 chart με την κυκλοφορία του, χαρίζοντας στον Styles την πρώτη Top 10 επιτυχία από την εποχή του «Sign of the Times» το 2017.

Επιπλέον, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Mainstream Top 40 chart, που καταγράφει τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ποπ ραδιόφωνο των ΗΠΑ, σηματοδοτώντας την πρώτη νούμερο 1 επιτυχία του Styles, ο οποίος είχε φτάσει στο παρελθόν μέχρι το Νο. 3 του chart όντας ακόμα μέλος των One Direction.

Το «Adore You» έφτασε επίσης στη δεύτερη θέση του Adult Top 40, αλλά και στην ένατη θέση του Adult Contemporary chart.

Στο Canadian Hot 100 chart κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δέκατη θέση, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία έφτασε μέχρι το Νο. 7 του UK Singles Chart και στην Αυστραλία κατέκτησε την κορυφή του Music Network Australian Airplay Chart.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο της επιτυχίας του Harry Styles, υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με 12 MTV και ένα Grammy Award σκηνοθέτη, Dave Meyers.

Τα περισσότερα από τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στο St Abbs, ένα μικρό και ιδιαίτερης ομορφιάς ψαροχώρι στη νοτιοανατολική ακτή της Σκωτίας. Ρόλο αφηγητή της ιστορίας που εξελίσσεται στο βίντεο, ενσαρκώνει η Ισπανή τραγουδίστρια Rosalía, η οποία μεταξύ άλλων διακρίσεων προσμετρά στο ενεργητικό της πέντε βραβεία Grammy Latin και ένα βραβείο Grammy.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2019, ο Styles ερμήνευσε την επιτυχία του για πρώτη φορά στην τηλεοπτική εκπομπή του Graham Norton, ενώ τρεις μέρες αργότερα εμφανίστηκε ξανά για μια ζωντανή ερμηνεία στην εξίσου δημοφιλή εκπομπή The Late Late Show του James Corden.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Adore You» του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker