kiss-logo
Now playingSICK & TIRED ANASTACIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Doja Cat - Say So

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Say So» της Doja Cat και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Say So» είναι ο τίτλος της επιτυχίας της Αμερικανής ράπερ και τραγουδίστριας Doja Cat, που κυκλοφόρησε ως το τέταρτο σινγκλ από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, «Hot Pink» του 2019.

Τη σύνθεση υπογράφουν οι Doja Cat, Lydia Asrat, Yeti Beats και Lukasz Sebastian Gottwald, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Gottwald, που είναι ευρύτερα γνωστός ως Dr. Luke ή για τη συγκεκριμένη παραγωγή και ως Tyson Trax.

Το «Say So» κυκλοφόρησε στα μουσικά ραδιόφωνα των Ηνωμένων Πολιτειών στις 28 Ιανουαρίου 2020 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές χάρη σε μια χορογραφία που έγινε viral στην πλατφόρμα του TikTok.

Η σύνθεση περιγράφεται ως groovy, pop, pop-rap και disco. Τον Ιούνιο του 2020 το σινγκλ κατάφερε να ενταχθεί στο Νο.4 της λίστας του Billboard ως ένα από τα καλύτερα χορευτικά τραγούδια του έτους.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε μέχρι την κορυφή του US Billboard Hot 100 χάρη σε μια remix εκδοχή που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχε η Nicki Minaj, χαρίζοντας την πρώτη Νο.1 επιτυχία στο chart και για τις δυο καλλιτέχνιδες.

Ξεκίνησε επίσης από τη θέση 33 του Mainstream Top 40 και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση του chart ενώ εντυπωσιακή ήταν και η πορεία του στο Streaming Songs chart όπου κατάφερε να φτάσει στο Νο.2.

Η επιτυχία της Doja Cat κατέκτησε επίσης τόσο το Rhythmic όσο και το Dance Airplay chart, και σύντομα χαρακτηρίστηκε πλατινένιο ξεπερνώντας σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Το «Say So» γνώρισε εξίσου μεγάλη επιτυχία και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού κατάφερε να γίνει Τop 10 hit σε αρκετές χώρες όπως η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία και η Μεγάλη Βρετανία, ενώ εντάχθηκε στο Top 40 αρκετών χωρών μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Σλοβακία.

To βίντεο κλιπ του «Say So» κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου 2020. Τα γυρίσματα του βίντεο, που παραπέμπει στην εποχή της disco των 70's πραγματοποιήθηκαν στην έπαυλη Sheats–Goldstein που βρίσκεται στην περιοχή Beverly Crest του Λος Άντζελες, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Hannah Lux Davis που είναι γνωστή για τη συνεργασία της με διάσημους αστέρες της βιομηχανίας όπως η Ariana Grande, η Demi Lovato, η Nicki Minaj, η Paris Hilton και ο Drake μεταξύ άλλων. Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί επίσης ο ηθοποιός και χορογράφος Josué de La Vega, ενώ συμμετέχουν με σύντομες εμφανίσεις οι γνωστοί αστέρες του TikTok, Dontè Colley και Haley Sharpe.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Say So» της Doja Cat και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker