kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Kygo, Tina Turner - What's Love Got to Do with It

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «What’s Love Got to Do with It» των Kygo, Tina Turner και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο παραγωγός και DJ Kyrre Gorvell-Dahl ή αλλιώς Kygo, ένωσε τις δυνάμεις του με τη βραβευμένη με Γκράμι Tina Turner για το remake του «What’s Love Got to Do with It», το No.1 hit της Turner που έχει ενταχθεί στο Grammy Hall of Fame αλλά και στη λίστα με τα 500 σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών του Rolling Stone Magazine.

Το σινγκλ κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου 2020. Την κυκλοφορία συνοδεύει ένα ολοκαίνουριο βίντεο σκηνοθετημένο από την Search Bahbah και πρωταγωνιστές την Laura Harrier (Hollywood, Blackkklansman) και τον Charles Michael Davis (The Originals, The Vampire Diaries).

Ο Kygo δήλωσε για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Tina Turner, ένα είδωλο με τα τραγούδια της οποίας μεγάλωσα. Το What’s Love Got To Do With It είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών και το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω πάνω του ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη καριέρα μου. Αγαπώ να δουλεύω με διαχρονικά φωνητικά και παρόλο που είναι δύσκολο να διαφυλάξεις σημαντικά στοιχεία του original track ενώ προσθέτεις τη δική σου πινελιά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα».

O Kygo είναι ένας Νορβηγός, παγκοσμίως γνωστός παραγωγός, τραγουδοποιός και DJ, που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής περισσότερα από 14.6 δισεκατομμύρια audio/video streams και 3.3 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο στην πλατφόρμα του YouTube. Τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο τρίτο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Golden Hour». Το άλμπουμ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σινγκλ «Higher Love» με τη φωνή της Whitney Houston, που έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams και έδωσε στον Kygo την ευκαιρία να αφήσει το αποτύπωμά του σε ένα κλασικό τραγούδι. Στο ενεργητικό του έχει ακόμα συνεργασίες με άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Selena Gomez, οι U2, οι Imagine Dragons, οι Chainsmokers, η Ellie Goulding, η Rita Ora και η Chelsea Cutler. 

Το 2019, για να γιορτάσει τα 80στα γενέθλια της Tina Turner, ο σύζυγός της Erwin δημοσίευσε το «That’s My Life», ένα limited edition βιβλίο φωτογραφιών, με αποκλειστικό υλικό από memorabilia και γράμματα διάσημων φίλων της όπως ο Mick Jagger, o Bryan Adams και η Beyoncé. 

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «What’s Love Got to Do with It» των Kygo, Tina Turner και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker