kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

James Blunt - Stop the Clock

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Stop the Clock» του James Blunt και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Once Upon a Mind» είναι ο τίτλος του έκτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού James Blunt.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου 2019 από τη δισκογραφική Atlantic Records. Η κυκλοφορία του άλμπουμ συνοδευόταν με την ανακοίνωση της ομώνυμης περιοδείας για το 2021, ενώ μια συλλεκτική εκδοσή του άλμπουμ, με τίτλο «Time Suspended» κυκλοφόρησε στις 26 Ιουνίου 2020 με την προσθήκη δυο νέων demo και άλλων έξι τραγουδιών σε ακουστική μορφή.

«Stop the Clock» είναι ο τίτλος του σινγκλ που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του James Blunt.

Τη σύνθεση υπογράφει ο James Blunt μαζί με την ομάδα παραγωγών Cleo Tighe, τον Wayne Hector και τον Steve Robson, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την παραγωγή.

To τραγούδι ξεχώρισε αμέσως και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ ως μεμονωμένο σινγκλ.

Στις 25 Οκτωβρίου 2019, ο James Blunt κυκλοφόρησε ένα official lyric βίντεο του «Once Upon a Mind» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube.

Σύμφωνα με τους περισσότερους κριτικούς μουσικής, το «Stop The Clock» βρίσκει τον Blunt στα καλύτερά του, με μια ιδιαίτερη σύνθεση που αποτυπώνει επιδέξια την έντονη αντιπαράθεση του καλλιτέχνη με τους προσωπικούς του φόβους, στο πέρασμα του χρόνου.

«Είναι σαν τα χέρια του χρόνου να βάζουν χειροπέδες στον δικό μου, και τίποτα γύρω από αυτό δεν είναι ιερό, απλώς με σκοτώνει αργά», τραγουδά ο James Blunt στη μεγάλη επιτυχία του.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Stop the Clock» του James Blunt και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker