kiss-logo
Now playingUNSTOPPABLE SIA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Master KG Ft Nomcebo - Jerusalema (Jubel Remix)

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Jerusalema» των Master KG & Nomcebo και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Jerusalema» είναι ο τίτλος του σινγκλ που κυκλοφόρησε ο DJ και παραγωγός μουσικής Master KG σε συνεργασία με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Nomcebo.

Master KG είναι το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε ο DJ και παραγωγός μουσικής από τη Νότια Αφρική, Kgaogelo Moagi. Ο Master KG θεωρείται μεταξύ άλλων εμπνευστής του χορού «Bolobedu». Το 2020 το τραγούδι του, «Jerusalema», έγινε viral και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση.

Η Nomcebo Zikode, που γεννήθηκε το 1994 και έγινε γνωστή με το μικρό της όνομα, είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός επίσης από τη Νότια Αφρική.

To «Jerusalema» περιγράφεται ως ένα upbeat gospel τραγούδι, με επιρροές από τη house μουσική. Κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2019, ενώ το επίσημο μουσικό βίντεο του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου.

Το σινγκλ περιλήφθηκε αργότερα στο δεύτερο, ομώνυμο στούντιο άλμπουμ του Master KG, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020, ενώ μια remix εκδοχή του κομματιού κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου 2020 και εξασφάλισε στο τραγούδι μια θέση στο US Billboard chart.

To «Jerusalema» κατάφερε επίσης να κατακτήσει την κορυφή του chart σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Ρουμανία και η Ελβετία, ενώ έγινε Top. 10 hit σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον Master KG, το τραγούδι ηχογραφήθηκε αρχικά στις 11 Αυγούστου 2019. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λίγο αργότερα κάλεσα την αδελφή μου την Nomcebo να έρθει στο στούντιο για να ολοκληρώσουμε το τραγούδι». Η ολοκληρωμένη εκδοχή του τραγουδιού αναρτήθηκε στο YouTube τον Οκτώβριο. Ο Master KG ταξίδεψε, πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού στην Πορτογαλία για την προώθηση του τραγουδιού.

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που αναρτήθηκε στο YouTube στις 21 Δεκεμβρίου 2019 έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 200 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα, ένα κατόρθωμα που είναι είναι εξαιρετικά σπάνιο για καλλιτέχνες από την Αφρική.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Jerusalema» των Master KG & Nomcebo και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker