kiss-logo
Now playingLEFT OUTSIDE ALONE ANASTACIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa & Angèle – Fever

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Fever» των Dua Lipa & Angèle και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa συνεργάζεται με την Angèle, την ερμηνεύτρια που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Βέλγιο από όπου κατάγεται, για την κυκλοφορία του νέου σινγκλ με τίτλο «Fever».

Κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου από τη δισκογραφική Warner Music. To τραγούδι περιλαμβάνεται στην ψηφιακή έκδοση του «Future Nostalgia», του δεύτερου και πολυαναμενόμενου στούντιο άλμπουμ της Lipa, που κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για ένα dance-pop τραγούδι με στοιχεία disco-pop και ρυθμό Afrobeat. Εκτός από τα δυναμικά κρουστά, εντύπωση κάνει η χρήση Ελληνικού και Γαλλικού στίχου, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι η falsetto ερμηνεία της Lipa στο ρεφρέν.

Η Lipa και η Angèle είχαν προαναγγείλει την κυκλοφορία του σινγκλ μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στις 23 Οκτωβρίου 2020, ενώ τρεις μέρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Angèle απευθύνεται στο αγγλόφωνο κοινό, αν και είναι ήδη ένα μεγάλο αστέρι της μουσικής βιομηχανίας στη χώρα της και τον υπόλοιπο γαλλόφωνο κόσμο. Η 24χρονη Angèle έγινε ευρύτερα γνωστή το 2018 με την κυκλοφορία του ντεμπούτο της σινγκλ «Tout Oublier», ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Brol» που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο βάσει των πωλήσεων του.

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε περιοχές του ανατολικού Λονδίνου.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Fever» των Dua Lipa & Angèle και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker