kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ofenbach & Quarterhead - Head Shoulders Knees & Toes ft. Norma Jean Martine

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Head Shoulders Knees & Toes» των Ofenbach & Quarterhead feat. Norma Jean Martine και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Head Shoulders Knees & Toes» είναι ο τίτλος του σινγκλ που ηχογράφησαν οι Ofenbach & Quarterhead με τη συνεργασία της Norma Jean Martine.

Το ντουέτο των Γάλλων DJ και παραγωγών μουσικής Ofenbach, αποτελούν οι Dorian Lo και César de Rummel. Οι δυο Γάλλοι παραγωγοί έχουν τη βάση τους στο Παρίσι.

Η Norma Jean Martine είναι Αμερικανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος του Λονδίνου και είναι γνωστή στη βιομηχανία της μουσικής για μια σειρά από συνεργασίες με μουσικούς όπως οι: Giorgia, Michele Bravi, Lena, Marco Mengoni, Ronan Keating και Ashley Roberts.

Το «Head Shoulders Knees & Toes» κυκλοφόρησε στις 8 Μαΐου 2020, από την Ofenbach Music και τη δισκογραφική Warner Music. Συνθετικά το τραγούδι υπογράφουν οι: César de Rummel, Dorian Lo, Janik Riegert, Josh Tapen, Norma Jean Martine και Tim Deal, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Ofenbach.

Το τραγούδι περιγράφεται ως ένα χορευτικό θέμα με τα «ωμά και εσωτερικά» φωνητικά της Martine να δίνουν τον τόνο. Στιχουργικά το τραγούδι αναφέρεται στο γνωστό «αίσθημα της αγάπης που ξεχειλίζει από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα», θυμίζοντας το γνωστό παιδικό, ομώνυμο τραγούδι.

Το βίντεο που οπτικοποιεί την επιτυχία των Ofenbach & Quarterhead κυκλοφόρησε στις 7 Αυγούστου 2020, υπό τη σκηνοθεσία του Antoine Casanova. Η εικόνα του κλιπ έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να αποδίδει το νοσταλγικό ύφος που αποπνέει η σύνθεση, με την προσθήκη του φίλτρου VHS.

To σινγκλ έγινε χρυσό χάρη στον αριθμό των πωλήσεων του στη Αυστρία και στη Γαλλία, ενώ έφτασε μέχρι το Νο. 1 του Romania Radio Airplay και του Polish Airplay Top 100, ενώ έγινε Top 10 hit σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ελβετία και η Γερμανία.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Head Shoulders Knees & Toes» των Ofenbach & Quarterhead feat. Norma Jean Martine και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker