kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Nea – Some Say

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Some Say» της Νea και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Anna Linnea Södahl γεννήθηκε στη Νότια Αφρική το 1987, αλλά μεγάλωσε στο Alingsas της Σουηδίας. Έγινε ευρύτερα γνωστή ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με το καλλιτεχνικό όνομα Nea.

Η Nea έχει μεταξύ άλλων γράψει τραγούδια για γνωστούς ερμηνευτές και ερμηνεύτριες, όπως είναι οι Zara Larsson, Tove Styrke, Tinie Tempah και Axwell. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τραγούδια της έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές ακροάσεις στο Spotify.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2019, η Nea κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση ως τραγουδίστρια και την τρίτη ως συνθέτης στο εβδομαδιαίο chart επιτυχιών Svensktoppen της Σουηδίας με την κυκλοφορία του σινγκλ «Some Say».

Το «Some Say» κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ως το ντεμπούτο σινγκλ της Nea. Το σινγκλ ξεχώρισε αμέσως και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης από τα τέλη του 2019, ενώ η επιτυχία συνεχίζεται φυσικά μέχρι και σήμερα. Το «Some Say» κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του chart επιτυχιών στο Βέλγιο, τη Σλοβακία και την Πολωνία, ενώ έγινε Top 10 hit στην Αυστρία, τη Δανία, την Ουγγαρία, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία και την Ελβετία και κέρδισε μια θέση στο Top των 20 καλύτερων τραγουδιών στο chart επιτυχιών της Αυστραλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Σουηδίας.

Το τραγούδι περιλαμβάνει sample από τη σύνθεση των Eiffel 65 «Blue (Da Ba Dee)» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την κυκλοφορία του στα τέλη της δεκαετίας του '90. Οι Ιταλοί Eiffel 65 κυκλοφόρησαν την επιτυχία τους τον Οκτώβριο του 1998, αλλά το τραγούδι έγινε παγκόσμιο hit το επόμενο έτος, ενώ κατάφερε επίσης μεταξύ άλλων να αποσπάσει ένα βραβείο Γκράμι το 2001, όντας προτεινόμενο στην κατηγορία «Best Dance Recording».

Στιχουργικά, το τραγούδι αναφέρεται σε μια ανεκπλήρωτη αγάπη καθώς η δημιουργός του εμπνέεται από γεγονότα που βιώνει ένας φίλος της. Η Νea περιγράφει το σινγκλ της ως: «Ένα τραγούδι που αφορά την αγάπη που δεν μπορείς να πετύχεις, όμως συνεχίζεις να προσπαθείς αφού δεν μπορείς ούτε να τα παρατήσεις». Σύμφωνα με την ερμηνεύτρια, οι αρχικοί στίχοι περιγράφουν την κατάσταση που προκύπτει: «όταν αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, αλλά το άλλο πρόσωπο δεν αισθάνεται το ίδιο και απλά θέλεις να ρίξεις το φταίξιμο σε κάποιον ή κάτι άλλο... στη λάθος στιγμή, στο λάθος χρόνο, σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την αγάπη χωρίς ανταπόκριση».

Στις 10 Ιανουαρίου 2020 κυκλοφόρησε μια remix εκδοχή του τραγουδιού, από τον Γερμανό DJ Felix Jaehn.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Some Say» της Νea και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker