kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Surf Mesa feat. Emilee - Ily (I Love You Baby)

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Ily (I Love You Baby)» των Surf Mesa feat. Emilee και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Powell Aguirre γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2000 και έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Surf Mesa. Είναι Αμερικανός μουσικός και παραγωγός μουσικής από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πατέρας του Aguirre είναι σαξοφωνίστας.

Η ενασχόληση του Powell με την παραγωγή μουσικής ξεκίνησε από τα γυμνασιακά χρόνια, μέσω πειραματισμών με προγράμματα όπως το FL Studio, και παρακολούθησης tutorials στην πλατφόρμα του YouTube.

Ο Powell Aquirre άρχισε να ασχολείται με το πρότζεκτ Surf επίσης στο γυμνάσιο, ανεβάζοντας τις συνθέσεις του στην πλατφόρμα του SoundCloud.

Το 2019 κατάφερε να διακριθεί και να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με την κυκλοφορία του σινγκλ «Ily (I Love You Baby)».

Το «Ily (I Love You Baby)» κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου 2019 και ξανά σε δεύτερη κυκλοφορία από τη δισκογραφική Astralwerks και τη Universal Records το Φεβρουάριο του 2020, με τη συμμετοχή της Emilee Flood στα φωνητικά. Ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού ήταν «Ily». To τραγούδι μετονομάστηκε σε «Ily (I Love You Baby)» σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι χρήστες στην αναζήτηση μέσω τίτλου.

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτελούν μια βασική επανάληψη ενός μέρους του ρεφρέν της μεγάλης επιτυχίας του Frankie Valli «Can't Take My Eyes Off You» που κυκλοφόρησε το 1967.

Η δημοτικότητα του τραγουδιού άρχισε να αυξάνεται αρχικά μέσα από την πλατφόρμα του TikTok. Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart στη Ρουμανία, ενώ έγινε Top 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σλοβακία και η Ελβετία, ενώ εντάχθηκε στο Top 40 μιας σειράς άλλων χωρών, όπως η Αυστραλία, η Δανία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Λιθουανία, η Νέα Ζηλανδία και η Νορβηγία.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Ily (I Love You Baby)» των Surf Mesa feat. Emilee και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker