kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Sam Smith – Diamonds

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Diamonds» του Sam Smith, και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Diamonds» είναι ο τίτλος του σινγκλ που κυκλοφόρησε ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Sam Smith.

O Βρετανός Samuel Frederick Smith, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως Sam Smith, κατάφερε με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ, να κερδίσει τον τίτλο του άνδρα καλλιτέχνη με τις υψηλότερες πωλήσεις κατά την πρώτη μόνο εβδομάδα από την εποχή που η Soundscan ξεκίνησε να κρατάει αρχεία, σημειώνοντας πωλήσεις άνω των 166.000 αντιτύπων.

To «Diamonds» κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, ως το δεύτερο σινγκλ από το άλμπουμ του Smith, «Love Goes», του τρίτου στούντιο άλμπουμ του Βρετανού καλλιτέχνη, που κυκλοφόρησε από την Capitol Records στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Τη σύνθεση υπογράφουν εκτός από τον Smith, οι γνωστοί παραγωγοί μουσικής, Shellback και OzGo. Μια remix εκδοχή του τραγουδιού, που επιμελήθηκε ο Βρετανός DJ Joel Corry καθώς και μια ακουστική εκδοχή, κυκλοφόρησαν στις 9 Οκτωβρίου 2020.

Το «Diamonds» περιγράφεται ως ένα τραγούδι χωρισμού, ενώ σύμφωνα με την Samantha Hissong, συντάκτρια του μουσικού περιοδικού Rolling Stone: «πρόκειται για τρία λεπτά και 34 δευτερόλεπτα ψυχικής κάθαρσης».

Το σινγκλ του Sam Smith, που παρεμπιπτόντως είναι τρίτος εξάδελφος της Lily Allen, χαρακτηρίστηκε ασημένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 200.000 αντίτυπα, ενώ στον Καναδά έγινε χρυσό με πωλήσεις άνω των 40.000 αντιτύπων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το «Diamonds» κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή του Dance/Mix Show Airplay του Billboard.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Diamonds» του Sam Smith, και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker