kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus και Dua Lipa ενώνουν τις δυνάμεις τους για το “Prisoner”

Single από το studio album "Plastic Hearts”
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εκρηκτική Miley Cyrus ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκοσμίου φήμης pop superstar Dua Lipa για το “Prisoner”, το δεύτερο single από το 7ο studio album της Miley, "Plastic Hearts”.
 
Το ακαταμάχητο duo συναντήθηκε για ένα αποκαλυπτικό rock video σε σκηνοθεσία της Alana Oherlihy και της Miley. Σε μία πραγματική δήλωση για την θηλυκή δύναμη, αυτές οι τρεις γυναίκες γιορτάζουν την μουσική με έναν τρόπο που έχει λείψει σε όλους μας, προσκαλώντας τους fans τους, να τους βρουν σε ένα σημερινό “Runaways” style reunion.

Στις αρχές Νοεμβρίου η καλλιτέχνιδα παρουσίασε το “Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)" με την συμμετοχή της Stevie Nicks και έλαβε διθυραμβικές κριτικές.
 
To “Plastic Hearts” είναι διαθέσιμο τώρα και περιλαμβάνει hits όπως το “Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)” feat. Stevie Nicks, το “Prisoner” feat. Dua Lipa, το summer hit της καλλιτέχνιδας “Midnight Sky”, καθώς και τα πολυσυζητημένα live covers του “Heart of Glass” των Blondie και το “Zombie” των The Cranberries, τα οποία σχολιάστηκαν από πολλούς ως η αρχή για το καλύτερο κεφάλαιο της καριέρας της Miley, με την φωνή της καλλιτέχνιδας να χαρακτηρίζεται ο απόλυτος Rock & Roll ήχος. Οι προσεγμένες επανεκτελέσεις αυτών των classic hits αντικατοπτρίζουν τέλεια για το τι υπάρχει στο album της, “Plastic Hearts”, που περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια. 

Το "PRISONER" κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker