kiss-logo
Now playingAS IT WAS HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

“Fan de Tus Fotos” από τους Nicky Jam και Romeo Santos

Εκρηκτική μουσική συνεργασία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το σύμπαν συνωμότησε και ένωσε δύο από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Latin μουσικής: τον μάστερ της reggaeton Nicky Jam και τον βασιλιά της Bachata Romeo Santos. Η νέα τους συνεργασία “Fan de Tus Fotos” είναι τώρα διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Sony Music. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.
 
Ο Nicky Jam και ο Romeo Santos συνεργάζονται για δεύτερη φορά στην καλλιτεχνική τους πορεία. Η πρώτη τους μουσική συνάντηση έχει το 2017 με το hit “Bella y Sensual” σε συνεργασία με τον Daddy Yankee και το οποίο σήμερα μετράει πάνω από 653 εκατομμύρια views στο YouTube.
 
Οι φωνές των δύο ερμηνευτών μεταφέρουν τους fans σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο, εκεί που κατοικεί αυτή η εκρηκτική μουσική συνεργασία. Ο Romeo Santos, ο παγκόσμιος “ηγέτης” της tropical μουσικής προσθέτει αισθησιασμό στα κουπλέ του “Fan de Tus Fotos” ενώ ταυτοχρόνως ο Nicky Jam καθοδηγεί με την φωνή του, τον ρυθμό του τραγουδιού προσθέτοντας μία χαρακτηριστική underground αίσθηση που μετατρέπει όλα του τα singles σε hits.
 
To “Fan de Tus Fotos” είναι σε παραγωγή του Sky Rompiendo και του Saga Whiteblack και γράφτηκε από τον Nicky Jamκαι τον Romeo Santos μαζί με τους Andrés Jael Correa Ríos, Gerald Oscar Jiménez, Juan Diego Medina Vélez, Sky Rompiendo, Julián Turizo και Saga Whiteblack.
 
Το track συνοδεύει ένα επίσημο music video με πρωταγωνιστές τους δύο stars. To video γυρίστηκε στο Miami και είναι σε παραγωγή του Boy in The Castle και σκηνοθεσία του Colin Tiley.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker